banner388

Yolcu otobüsü kırmızıda duramadı! 9 yaralı

Samsun'dan Ankara'ya doğru gitmekte olan yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada 9 kişi yaralandı.

Yolcu otobüsü kırmızıda duramadı! 9 yaralı

Samsun'dan Ankara'ya doğru gitmekte olan yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada 9 kişi yaralandı.

06 Haziran 2019 Perşembe 19:11
Yolcu otobüsü kırmızıda duramadı! 9 yaralı

Samsun'dan Ankara'ya gitmekte olan yolcu otobüsü kırmızı ışıkta duramayınca olanlar oldu. Yolcu otobüsünün 7 otomobili kazaya karıştırdığı olayda 9 kişi yaralandı.

KIRMIZI IŞIKTA DURAMADI

Yaydiğin kavşağında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Samsun'da Ankara istikametine gitmekte olan 34 DH 2090 plakalı yolcu otobüsü, kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, kırmızı ışıkta bekleyen 7 araca çarptı.

Kazada Ahmet Y., Bülent K., Güldane B., Elif Mina B., Coşkun B., Arda B.,Yurdagül K., Yetgin Ş., Hüseyin Emre Ş. yaralandı. 

Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulansın yanı sıra itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Çorum-Ankara yolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan otobüste bulunan yolcular olay yerine gelen başka bir otobüse alınarak yollarına devam etti. Kaza nedeniyle otobüste fenalaşan bazı yolculara sağlık görevlileri müdahale etti. Kazayla ilgili inceleme sürüyor. 

Son Güncelleme: 07.06.2019 09:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aaa 2019-06-06 20:55:44

NİE HER OTOBÜS KAZASINDA METRO TURİZM VAR ?? yetkililer artık bu otobüs şirketinin denetimlerini yapabilir mi ??veya yaptırımlarının ağırlığını arttırsınlar