banner388

Yılmaz: Halkımızın istekleri doğrultusunda ilerliyoruz

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşların istekleri doğrultusunda ilerlediklerini ifade etti.

Yılmaz: Halkımızın istekleri doğrultusunda ilerliyoruz

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşların istekleri doğrultusunda ilerlediklerini ifade etti.

16 Ekim 2018 Salı 21:20
Yılmaz: Halkımızın istekleri doğrultusunda ilerliyoruz

Samsun Haber-AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz yerel seçimlerde sorumlu olduğu 11 ilde çalışmalarını sürdürüyor. Yusuf Ziya Yılmaz, Rize ve Trabzon’da vatandaşlarla bir araya geldi. 

Çalışmalar kapsamında konuşan Yusuf Ziya Yılmaz, “AK Parti'nin birinci önceliği halktır. Her süreçte halkın onaylamadığı, istemediği bir çalışmanın içinde kesinlikle olmayız. AK Parti herkesin partisidir, biz tüm renklerimizle, görüşlerimizle, düşüncelerimizle güzeliz, bir bütünüz. Halkın içinden doğduk, halkın içinde olmaya da devam edeceğiz. Katılımcı bir siyaset anlayışını benimsemekten hiç bir zaman vazgeçmedik, geçmeyeceğiz. Halkımız bize kendilerini temsil etmemiz için geçici süre vekalet veriyor. Şimdi yerel seçim sürecine girdik. Halkımız ne derse o olacak, gönüllerinde en ufak bir kırıklık olmasını dahi istemiyoruz. Partimizin kuruluşundan bu yana sürdürdüğümüz bu anlayış yine devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SELİM CİCOS 2018-10-16 22:54:04

Halkın içinde şirketleri olmayan köylü çiftçilerde varmı

Avatar
Nes 2018-10-16 22:02:10

Ya ne demezsin bal tutan parmağını yalar karnımız tok artik

Avatar
VATANDAŞ 2018-10-17 08:29:52

Ey yusuf ziya tarlasını imara açtığın vatandaşın samsun esnafına verdiğin zararın hakkını nasıl ödeyeceksin.

Avatar
Kızgın Adam 2018-10-17 08:34:26

Samsunu yediniz bitirdiniz. Hala sizi karşısına alıp da dinleyen insanları anlamıyorum. Yahu bu adamlar yüzsüz. Yediler, içtiler, biriktirdiler yedi göbek sülalelerine yetecek Dünyalığı yaptılar. Şimdi de karşınıza geçip halk ne isterse o olur diyorlar. Bizi bitiren siyasetçiler değil kendi cehaletimiz.

Avatar
55 samsun 2018-10-16 23:04:11

Sn: vekilim bizlere hazine yerilerine yapılan inşaatlar için yeni yasa çıkmıştı milli emlaktan tapularımızı beklerken milli emlak çevre bakanlığına geçti kaldık beklemede işlerimiz tam oluyordu yarım kaldı bize yardımcı olmanızı istiyoruz. selamlar

Avatar
Samsunlu 2018-10-16 23:25:24

Sayin yusuf ziya bey Mademki onbir ilden sorumlu sizsiniz bir samsunlu olarak sizden hasseten ricamiz trabzonun Büyükşehir dahil bütün ilçelerinde samsun kokenli aday koyunuz.carsambadan termede kavak tan vs.aday toplayıp götürün yetmez mahalle muhtarliklarinada samsunlu lari aday yapın. Trabzonda okuyan samsunlu ogrencilerden olabilir bakalım ne tepki verecekler.

Avatar
Dönerci Hasan usta 2018-10-17 10:16:31

Hangi halk ve nerde.birakin bu işleri kendiniz söyleyip kendinizi dinliyorsunuz oyluysunz oluyor.halk iş istiyor fabrika istiyor üreten ülke istiyor çivinin caktiniz memlekete.bide millet bahçesi yapacaklarmış.parklari görüyoz.bos insanlar boş işler, akşamları sarhoşlar,torbacilar millete iskurdan 6aylik iş değil uzun süreli iş verin

Avatar
SAMSUNLU 2018-10-17 11:56:47

ziya paşa samsunspor düşmanı adam sana oy yok dua et zihni geldi oy alcaksınız. ama sen olsan vermezdim. milletvekilinde 1 kişi senın yuzunden kaybedildi