banner388

Yılbaşı için içki denetimi!

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından, yılbaşında vatandaşların sağlığı için alkollü içki denetimi yapıldı.

Yılbaşı için içki denetimi!

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından, yılbaşında vatandaşların sağlığı için alkollü içki denetimi yapıldı.

27 Aralık 2019 Cuma 18:54
Yılbaşı için içki denetimi!

Yaklaşan yılbaşı nedeniyle İl Tarım ve Orman Müdürü Bayram Ay öncülüğünde alkollü içki satış yerlerine yönelik denetim çalışmaları yapıldı. Titizlikle yapılan kontrollerde iş yerlerinin TAPDK belgeleri incelendi. Denetimlerde, alkollü içki numuneleri laboratuvarda kontrol edilmek üzere alındı. Bandrolsüz alkollü içki satın alınmaması ve alınacak alkollü içkilerin TAPDK belgeli iş yerlerinden alınması konusunda çevredeki vatandaşlar bilgilendirildi.

Toplam 177 gıda denetçisi iş başında

İl Müdürü Ay, denetimlerin ardından yaptığı açıklamada, Samsun ve ilçelerinde 454 adet perakende alkollü içki satış yeri, 153 adette açık içki sunumu yapılan işletme bulunduğunu, yeni yıla girerken vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasının kendileri için önemli olduğunu belirtirken, tüketicilerin olumsuz gördükleri durumlarda bakanlığın “Alo 174” hattına ihbarda bulunmalarını isteyerek, il ve ilçe müdürlüklerinde görevli toplam 177 gıda denetçisinin gıda güvenliği hizmetlerini icra etmekte olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gösteriş 2019-12-27 19:36:22

Millet elinde pet şişe ile düşmüş sokakta herkes kaçak satıyor bunlarda gösterişte ülkeye giren ürünleri kontrol. Etsinler GDO lü mısır yemlik olarak giriyor gıdalık işlenip satıyorlar sizde gösterişdesiniz eski yem şübe müdürü neden gitti