banner388
banner390
banner410
banner408

Yeşim Gürsoy İletişim ve Danışmanlık ilk eğitimini verdi

Yeşim Gürsoy İletişim ve Danışmanlık ve İzgören Akademi işbirliği ile düzenlenen Kişisel Gelişim Atölyesi’nin ilki düzenlendi.

banner269

Yeşim Gürsoy İletişim ve Danışmanlık ilk eğitimini verdi

Yeşim Gürsoy İletişim ve Danışmanlık ve İzgören Akademi işbirliği ile düzenlenen Kişisel Gelişim Atölyesi’nin ilki düzenlendi.

25 Ekim 2017 Çarşamba 16:05
Yeşim Gürsoy İletişim ve Danışmanlık ilk eğitimini verdi

Samsun HaberSamsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen eğitimde ‘Aceleci Sinek Süte Düşer’ kitabının yazarı İzgören Akademi Eğitmeni Gökhan Okçu, TV sunucusu Defne Sarısoy ve ‘Kadın Beyni ve Erkek Beyni’, ‘Midede Ararken Bağırsakta Buldum’, kitaplarının yazarı ünlü Sinir Bilimcisi Dr. Serkan Karaismailoğlu katılımcılara bilgiler verdi.

Seminer öncesi açılış konuşmasını yapan El Veren İnsanlar Derneği (ELVİNDER) Başkanı Yeşim Gürsoy, “Bugün halen oturmamış bir eğitim sistemimiz var. Bunun için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Bizler eğitim için her türlü bulduğunuz imkana sığınmak, onun içerisinde yer almak için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. Bunu da görüyorum. Sizler de işinizden, eğitiminizden, evinizden vakit ayırarak bizlerle birlikte oldunuz” dedi.

Türkiye’de kitap okuma oranlarını açıklayan Gürsoy, “En fazla kitap okuyan ülkelerin başında yüzde 21 ile Fransa ve İngiltere gelirken, Türkiye bu ülkeler içerisinde 86’ncı sırada. Kişi başına düşen kitap okuma oranımız ise binde 1. Yani okumuyoruz. Ama kitap basmada da ülkeler arasında 14’üncü sıradayız. Kitap basıyoruz, kitapları çıkartıyoruz ama çıkarttığımız kitapları okumuyoruz. Kitap okumaya ayırdığımız bir saat bile yok. Televizyon izlemeye 6 saat ayırıyoruz, internette dolaşmaya da 3 saat ayırıyormuşuz. Bunlar çok önemli kavramlar” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından İzgören Akademi Eğitmeni Gökhan Okçu, TV sunucusu Defne Sarısoy ve ünlü Sinir Bilimcisi Dr. Serkan Karaismailoğlu katılımcılara bilgiler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.