banner388

Yerli Araç TOGG Samsun Ticaret Borsası Hizmet Binası Açılışına Damga Vurdu!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Samsun Ticaret Borsası’nın ortak hizmet binasının açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla yapıldı.Açılışa yerli ve milli araç TOGG damga vurdu!

Yerli Araç TOGG Samsun Ticaret Borsası Hizmet Binası Açılışına Damga Vurdu!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Samsun Ticaret Borsası’nın ortak hizmet binasının açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla yapıldı.Açılışa yerli ve milli araç TOGG damga vurdu!

18 Mayıs 2022 Çarşamba 22:48
Yerli Araç TOGG Samsun Ticaret Borsası Hizmet Binası Açılışına Damga Vurdu!

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samsun TSO ve Ticaret Borsası yeni hizmet binasının açılışı için Samsun’a geldi. Binanın açılışı ayrıca, ilklere de şahitlik yaptı. Açılışta Türkiye’nin milli aracı TOGG, İstanbul ve Ankara'nın ardından Anadolu’da ilk kez Samsunlularla buluştu. Açılışa gelen davetliler, binanın önünde bulunan yerli otomobil ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

''ARTIK BEN DE SAMSUNLUYUM''

Dualarla açılan hizmet binasının ardından konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Odanın ve borsanın bir arada olması Türkiye’de çok nadir bir durumdur. Bu birlikteliği Samsun’da güzel sağlamışsınız. Bu eserin ortaya çıkmasıyla burada Samsun’un ekonomisine hizmet edilecek. Bugün üniversiteden girişimcilikle alakalı gençlerle sohbet ettim. Samsun’da üniversiteden doktora unvanı almak büyük bir onur. Ayrıca Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, 'Rifat’ı Samsunlu yapalım' demiş. Benim için büyük bir onur bu. Bana 'fahri hemşehrilik' verdiniz. Artık ben de Samsunluyum, artık Ankara’da Samsunlu bir hemşehriniz var. Yapabileceğim bir şey olursa her zaman sizlere yardım etmeye hazırım” dedi.


''TOGG OTOMOBİLİ ANADOLU'DA İLK KEZ SAMSUNLULARLA BULUŞTU''

Yerli otomobilin Anadolu’da ilk kez Samsun’da sergilendiğine de değinen Murzioğlu, şunları söyledi:

“Ülkemiz içinde anlamlı bir girişimin tüm dünya çapında yankı uyandıran milli gururumuz TOGG’u Anadolu’da ilk kez Samsunlularla buluşturmanın mutluluğunu yaşatan, tarihi bir sorumluluk alarak Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu - TOGG Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürüten Başkanımız Hisarcıklıoğlu’na şükranlarımızı sunuyorum. Şehrimiz adına tarihi bir anı paylaştığımız bugün, bağımsızlık meşalesinin yakılmasının 103. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele kahramanlarımızı sonsuz saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Milli değerlerin ışığında Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyeti’ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.”


Açılışa ayrıca Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek, Neslihan Hancıoğlu, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, iş adamları, şehrin yöneticileri, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İha

Son Güncelleme: 18.05.2022 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yer 2022-05-19 16:34:53

kurtuluşun 100.yılında fabrikası Samsuna yakışırdı ama yedirmediler, Samsunlu olmayan vekiller kılını bile kıpırdatmadı, sadece Samsun değil Karadeniz ihya olurdu.

Avatar
Samsunlu 2022-05-19 08:40:14

Belediye başkanının kendisi Samsunlu değil bi kere seni nasıl Samsunlu yapsın

Avatar
Mustafa Ali 2022-05-19 16:22:11

Ne yani mubadiller Samsunlu oldu,.Suriyeleriler Samsunlu oldu,..Trabzonlulular olamaz mi,,..?

Misafir Avatar
ass 2022-05-20 08:29:07 @Mustafa Ali

Samsundan seçilmiş vekiller kendini Samsunlu görseydi ve bu şehir ehizmet etseydi bu fabrika şimdi bu şehirdeydi. senin benim çocuğum yeğenim herkese iş kapısı olacaktı. aşağıda fabrika samsun yada gemlikte olmuş ne farkeder diyen vatandaşa da cevap olsun.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Olmasa 2022-05-19 21:09:26

Fabrika Samsun’da olmuş gemlikte olmuş ne fark eder? Bu zamana kadar yapılmış mı yapılmamış mı? Bir şeyi de takdir edin

Misafir Avatar
fark 2022-05-20 08:23:38 @Olmasa

çok şey farkeder, karadeniz ve samsun zaten göç veren bir yer bu dururdu, samsuna ve karadenize katkısı tarif bile edilemezdi, yapmak güzel elbette ama nereye yapıldığı çok önemli, her şey marmaraya yapılıyor sonra göçten şikayet ediliyor. Türkiye sadece bursa kocaeli sakarya istanbuldan ibaret değil. her bölgeye yatırım yapılmalı.

Beğenmedim! (0)