banner388

Yerli akıllı telefon: Samsun'da üretiliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerikan mali akıllı telefonları boykot çağrısının ardından Samsun'da akıllı telefon üretimi yapan Reeder, kampanya başlattı.

Yerli akıllı telefon: Samsun'da üretiliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerikan mali akıllı telefonları boykot çağrısının ardından Samsun'da akıllı telefon üretimi yapan Reeder, kampanya başlattı.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 15:11
Yerli akıllı telefon: Samsun'da üretiliyor

Samsun haber - Amerika Birleşik Devletlerinin (ABD) ekonomik kriz baskılarının artmasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan flaş bir açıklama yaptı. ABD markalarına karşı boykot çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek büyük oldu. Erdoğan'ın “Onların iPhone'u varsa öbür tarafta Samsung var, Venüs var Vestel var. Ne yaptığımızı anlasınlar. Biz kendimize yeteceğiz.” açıklamasının ardından gözler yerli akıllı cihazlara çevrildi.

Son dakika yapılan açıklamalarında ardından ABD markalı ürünlerin vergileri arttırıldı. Ticari savaşı tırmandıran ABD'nin İran ve Çin gibi ülkelerin ardından Türkiye'yi hedef aldığı tahmin ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ise yerli firmaların önemini arttırdı.

Geçtiğimiz aylarda Selekt Bilgisayar'a bağlı Reeder akıllı telefonlarının Samsun'da üretileceği duyurulmuştu. Samsun'da kurulan operasyon merkezinde 300 bin akıllı telefon üretilecek.

Reeder, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısının ardından "Eski iPhone'unu getir, Türk markası reeder'dan yepyeni bir telefon götür" kampanyası başlattı.

Buyback olarak adlandırılan değişim kampanyanın Güney Kore markası olan Samsung tarafından dönem dönem uygulanıyor. Üretimi Samsun'da yapılan akıllı telefon markası reeder'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Samsun'da kurduğu fabrikası ile Anadolu'da teknoloji üretimine başlayan yeni nesil Türk markası reeder'ın satış rekorları kıran tabletleri ve yüksek performanslı telefonları ile şimdi tanışmak için harika bir fırsat! iPhone'unu getir, reeder'ını götür!" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer candan 2018-08-15 15:19:19

Reeder 10 mudur 9 mudur nedir kullamıştım 3 gün dayanabildim..yanınızda çay demlemeye omlet yapmaya ocagınız yoksa reeder da bi uygulama açın hooop sıcacık ocagınız hazır.

Avatar
Mesut icli 2018-08-15 15:26:46

Ben tabletini aldim. Alirken kaskoda yaptirdim.toplam 740 tl odedim.her turlu kazada yenisini vereceklerdi. Ekrani kirildi.ve 375 tl odeyip helallestiler. Yaziklar olsun.

Avatar
Ha ha 2018-08-15 16:10:25

Yerli diyor ismi reeder nasıl bişey bu

Avatar
Turan Eri 2018-08-15 19:46:10

:)) o marka hangi devletin dili??

Avatar
Miray 2018-08-16 12:17:07

Bence yanlış uygulama.boykotla siyaset yapilmaz.kaliteli olan ürünleri kim yaparsa yapsın alınır.dinende caizdir.islamda böyle bir boykot uygulaması yoktur.akp hükümeti yaptığı yanlislarin üstünü bu şekilde örtmeye çalışıyor.kabadayilikla siyaset yapılmaz.diyalog diye birşey var.geven hafta dolar 7 TL ye gelene kadar neredeydiniz.hic kimse birşey yapmadi.sanki siyasiler ülkeyi terk etti.vatandasin psikoloji bozulan kadar müdahale yapılmalıydı.ama bosuna konuşuyoruz.boyle gelmiş böyle gider

Misafir Avatar
Orhan ölmez 2018-08-21 01:33:45 @Miray

Ağzına sağlık...

Beğenmedim! (0)