banner388

Yenikapı'da Samsun rüzgarı

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON), Yenikapı'da Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri düzenledi.

Yenikapı'da Samsun rüzgarı

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON), Yenikapı'da Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri düzenledi.

22 Eylül 2017 Cuma 17:05
Yenikapı'da Samsun rüzgarı

Samsun haber - İstanbul'daki Samsunluları buluşturmayı hedefleyen Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri kapsamında yöresel ürün ve lezzetleri sergileyecek. Yenikapı Etkinlik Alanı'nda gerçekleşen program 22-24 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

"BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ"

Bu yıl ilk kez Yenikapı'da yapılan organizasyonda Ondokuz Mayıs Üniversitesi de yerini aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak İstanbul'a gelip buradaki Samsunlu hemşehrilerimizle bir araya gelip, İstanbul’a Ondokuz Mayıs Üniversitesinin önemini anlatmaktan büyük gurur duyuyoruz. Amacımız buraya katılarak üniversitemizin tanınırlığını arttırmak hemde bu vesileyle buraya katılan insanlarla Samsun’un ülkemiz içerisindeki yeri ve önemini gündeme getirmek. Samsun ülkemizin kurtuluş savaşının başlangıcının olduğu, 19 Mayıs'ı başlatan şehrimizdir" dedi.

"KAPALI ALANLARA SIĞMIYORUZ"

SAMKON Denetleme Kurulu Başkanı Mete Koca ise Samsun nüfusunun 5'inci sırada olduğuna dikkat çekerek, "olayısıyla İstanbul’da çok büyük bir potansiyelimiz var. Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) bünyesinde her yıl Samsun Tanıtım ve Turizm Günlerini düzenliyoruz. Yenikapı Etkinlik Alanı’nda da bu sene ilk kez düzenliyoruz. Bu sene bizim için çok heyecanlı çünkü artık kapalı alanlara sığmıyoruz açık alanlar bizim için büyük önem arz ediyor" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.