banner388

“Yeniden bir Türkiye kurulurdu”

Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı meclis toplantısına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “40 yıldır bizim teröre harcadığımız para bir buçuk kat trilyon dolar civarındadır. Bu para ile yeniden bir Türkiye kurulurdu” dedi.

“Yeniden bir Türkiye kurulurdu”

Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı meclis toplantısına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “40 yıldır bizim teröre harcadığımız para bir buçuk kat trilyon dolar civarındadır. Bu para ile yeniden bir Türkiye kurulurdu” dedi.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 18:33
“Yeniden bir Türkiye kurulurdu”

Samsun haber - Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı meclis toplantısında bugün 8 gündem maddesi onaylandı. Meclis Başkanı Haluk Karasu başkanlığında gerçekleştirilen Mayıs ayı meclis toplantısına Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman’da katıldı. Oda seçimlerinde yeniden başkan olmasını sağlayan üyelere de teşekkür eden Başkan Murzioğlu, “74. Genel Kurul’da da yine Yönetim Kurulu Üyeliği bana verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2017 yılının ilk 500 sanayi kuruluşu açıklandı. Bu açıklanan sayıda Samsun’dan 3 tane sanayi kuruluşumuz bu anket içerisine girmiş oldu” dedi.

“İşsizlikte bir düşüş var”

Şubat ayından itibaren işsizlikte bir düşüş olduğu ifade eden Köktaş, “Şubat ayından itibaren yaklaşık yasada ekonomik noktalarda biraz daralmalar başladı. Aslında üretim kapasitesinin yüzde 80-82’lerde, istihdamda artış işsizlikte bir düşüş var. İhracat rakamları her ay bir önceki aya göre yüzde 10-12 artmış olmasına rağmen biraz ekonomiyi sıkıştırmaya başladı. Özellikle 7 Haziran seçimlerinden sonraki çözüm sürecinin askıya alınmasından sonra Güneydoğu’da terörle yapmış olduğumuz bir mücadele var. Ülkemizin terörden temizlenmesi, çözüm sürecinin askıya alınması ve bu yaptığımız mücadeleyi de tamamen yerli ve milli silahlarımızla yapmamız önemlidir” şeklinde konuştu.

“İliklerimize kadar sömürmüş”

Terör örgütünün bizim iliklerimize kadar sömürdüğünü söyleyen Köktaş, “40 yıldır bizim teröre harcadığımız para bir buçuk kat trilyon dolar civarındadır. Bunu alt alta topladığımız zaman bu para ile Türkiye’nin yeniden imar edileceğini görüyoruz. Yeniden bir Türkiye kurulurdu. Terör bizi iliklerimize kadar sömürmüş. Terör, enerjimizi, paramızı en önemlisi de hiçbir bedelle değeri ölçülmeyecek birçok insanımızı almış oldu. Asker, polis, memur, işçi ve birçok insanımızı almış. Biz vurdukça onlardan sesler gelmeye başladı ve güney sınırlarımıza kaçtılar. Bize paramızla silahlarımızı vermeyen ülkeler, teröristlere kendi silahlarına bedava verdiler” dedi.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2018-05-30 21:44:44

kaç tırın var? yeşil yurtta?? 15 sene önce neyin vardı?? onuda söyle ben 38 yaşındayım 25 senedir çalışıyom bitane alamadım???

Avatar
Ali Kayra 2018-05-30 21:46:58

Vekil oldu parasına para kattı. Samsun’a bir hayrı dokunmadı şimdi birşey bilir gibi konuşuyor. Reis bunu neden hala aday yaptı anlamadık. Samsun bu adamı istemiyor anlayın artık

Avatar
samsunlu 2018-05-31 08:38:32

köktaş doğru söylüyor kamyonculuktan zirveye ulaştı yeni türkiye

Avatar
ENGEL 2018-05-31 09:19:25

KİM BUYAA

Avatar
smsn 2018-05-31 14:24:58

memleketinde ekmek yokmu senin