banner388

Yeni yaşam merkezi Haznedar Rezidans fark yaratıyor

Samsun’un köklü inşaat şirketlerinden Estergon Grup tarafından 2014 yılında hayata geçirilen Haznedar Rezidans, kendine özgü konseptiyle fark yaratıyor. Ev sahibi olacaklara, yeni ve prestijli bir yaşam alanı sunan Haznedar Rezidans, zemin etütleri sayesinde özellikle deprem riskine karşı sağlamlığı ve güvenli oluşuyla ön plana çıkıyor.

Yeni yaşam merkezi Haznedar Rezidans fark yaratıyor

Samsun’un köklü inşaat şirketlerinden Estergon Grup tarafından 2014 yılında hayata geçirilen Haznedar Rezidans, kendine özgü konseptiyle fark yaratıyor. Ev sahibi olacaklara, yeni ve prestijli bir yaşam alanı sunan Haznedar Rezidans, zemin etütleri sayesinde özellikle deprem riskine karşı sağlamlığı ve güvenli oluşuyla ön plana çıkıyor.

16 Kasım 2020 Pazartesi 15:33
Yeni yaşam merkezi Haznedar Rezidans fark yaratıyor

Yaşam Merkezi bünyesinde, restoran, kafeterya, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness, tenis kortu, çocuk kreşi, kamelyalar, yürüyüş parkuru, alışveriş dükkânları gibi sosyal alanlar yer alıyor. Böylece bina sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verilebiliyor. Samsun’da ev sahibi olmak isteyenlerin yeni gözdesi haline gelen projeyle ilgili Hedef Halk’a bilgi veren Estergon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Birkan İpoğlu şunları söyledi:

“10 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet yürütmekteyiz . İnşaat, Yapı Yönetim, Gayrimenkul gibi sektörlerde çalışmalarımıza devam ediyoruz. En son hayata geçirdiğimiz ve Samsun’un ve Orta Karadeniz’in en büyük inşaat projesi olarak gördüğümüz Haznedar Rezidansın hem yürütme hem de satış organizasyonunu yapıyoruz. 

Projemizin temeli, radye temel ve 146 fore kazık üzerine atılarak 10.000 metre kare arazi üzerine inşa edilmiştir. C 40 ve C45 beton kullanılarak inşa edilen rezidansımız, statik olarak Karadeniz Bölgesinin en sağlam yapılarından biridir.Hepimizin malumu olduğu üzere, deprem bölgesinde yer almaktayız. Olası bir deprem riskine karşı şimdiden önlem almamız hayati önem arz etmektedir.Biz de tüm bu risklere karşı gerekli tüm önlemlerimizi en üst seviyede almış bulunuyoruz. Bağımsız denetim firmalarının ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün verdiği raporlarda kalitemiz ve güvenli yaşam alanımız tescillenmiş olup, projemiz, kalite standartlarının çok çok üzerinde yer almaktadır. Kaliteden ödün vermeden tüm dairelerimizde en ince detaylar düşünülmüş ve bu doğrultuda binamız dizayn edilmiştir. Son yaşadığımız İzmir depremi de gerekli önlemlerin şimdiden alınması zorunluluğunu bizlere bir kere daha gösterdi. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Aile yakınlarına sabır ve sağ kurtulan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Rezidans bünyesinde yer alan iki katlı kapalı otopark, Avm standardında havalandırma sistemine sahip olup, her daire başına iki adet araç park etme imkânı sunmaktadır. Toplamda 10.000 metre kare arazi üzerinde inşa edilerek 7000 metrekarelik bir yaşam alanına sahiptir. İçerisinde 136 adet daire, 11 adet dükkân barındırmaktadır. Dairelerimiz 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki çeşittir. 2+1 daireler, 110 metrekare ve 130 metrekare olmak üzere iki çeşit olarak tasarlanmıştır. 3+1 dairelerimiz 200 metrekare olup 80 metrekarelik salonlara ve 40 metrelik balkonlara sahiptir. Binamız 10. Kata kadar tek Blok halinde yükselmektedir. 10. Kattan itibaren A ve B Bloktan oluşan kulelerimizi ikiye ayırdık. Bu kulelerimizin içinde de 2+1 ve 3+1 dairelerimiz yer almaktadır. Bütün dairelerimiz deniz manzaralı olup, binamızda, 7/24 güvenlik hizmeti de verilecektir.

Projemiz lokasyon olarak iki önemli ilçemiz olan Atakum ile İlkadım arasında yer almasının yanı sıra, ulaşım kolaylığı açısından denize, tramvay durağına, dolmuş hattına  ve anayola yakın konumuyla, Karadeniz’in en büyük ve konforlu yaşam projelerinden biridir. Samsun’un istediğiniz noktasına tek vasıta ile ulaşabilirsiniz.

Şu ana kadar lansmana özel dairelerimiz ciddi bir talep gördü. Biz de her sektör gibi pandemi nedeniyle geçici bir durgunluk dönemi geçirdik. İnsanlar hâliyle gelemediler. Buna rağmen pandemi döneminde bile çok ciddi ve olumlu tepkiler aldık. Şu an itibariyleyaklaşık yüzde 75 oranında bir doluluk oranı yakaladık. Halen daire satışlarımız devam etmektedir. En geç Nisan ayı gibi anahtar teslimi yapmayı planlıyoruz. Samsunlu hemşerilerimize böyle büyük ve ciddi bir projeyi kazandırmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Daire sahibi olan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun dileklerimizi iletirken, dairelerimizi görmeleri için daire sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı da örnek dairelerimizi görmeleri ve projemizi yerinde görüp incelemeleri için davet ediyoruz. Mimarından işçisine kadar,Projemizde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz”.
Haznedar Rezidansla ilgili detaylı bilgilere www.estergongrup.com.tr internet adresinden ve 4440362 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Haznedar Rezidans, Baruthane Mahallesi Anadolu Caddesi No:8 İlkadım adresinde yeni sahiplerini bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2021-02-23 14:46:42

öncelikle belirttiğiniz üzere oranın betonu c40 / c45 beton değil c30 /c35 beton dökülmüştür estergon grup olarak oraya 2014 yılında değil 2019 yıllarının sonuna doğru girdiniz sizden önce orayı yapan iş adamının vefatından sonradır. daireleri sattığınızı belirtiyorsunuz tapusuz daire satışını noter huzurunda gerçekleştirmeye çalışıyorunuz ki bu yanlış çünkü tapularda tedbir şerh ve borç gözüküyor sizler önce alacaklıların hakkını ödeyin ondan sonra konuşun bence içşi v.s alacaklıları davalarını açmış sizin ödeme yapmanızı bekliyor.

Avatar
Hakan musaoğlu 2021-01-09 11:36:12

O kadar tatlı dille anlatıldıki sanki alacaklı lar hiç hesaba katılmadı önce alacaklı ları ödemesini yapın sonrada talebe yetişmeyiniz.