banner388

Yeni sanayi alanının ihalesi yapıldı 

Samsun’un en büyük sanayi sitesi dönüşümüne imza atacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Toybelen Sanayi Sitesi’nin ihale edildiğini, temelini ise yılsonuna kadar atacaklarını söyleyerek, “Kentimizin en modern sanayisini kuracağız” dedi.

Yeni sanayi alanının ihalesi yapıldı 

Samsun’un en büyük sanayi sitesi dönüşümüne imza atacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Toybelen Sanayi Sitesi’nin ihale edildiğini, temelini ise yılsonuna kadar atacaklarını söyleyerek, “Kentimizin en modern sanayisini kuracağız” dedi.

31 Ekim 2020 Cumartesi 16:46
Yeni sanayi alanının ihalesi yapıldı 

VizySamsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şehri modern ve çağdaş vizyona kavuşturacak hamleleri attıklarını dile getirdi. Gülsan Sanayi Sitesi’nin taşınacağı Toybelen Küçük Sanayi Sitesi yapımının ihale edildiğini açıklayan Başkan Mustafa Demir, kentin gelişimine büyük katkı sağlayacak yeni sitenin bölgenin en modern sanayi sitesi olacağının altını çizerek şunları söyledi:

“Sanayi sitesinin yapımına yıl sonuna kadar başlıyoruz. Mülkiyet sahipleri dahil Gülsan’da faaliyet gösteren bütün esnaflarımız burada iş yeri sahibi olacak. Böylelikle şehrimizde uzun yıllardır konuşulup çare aranan Gülsan Sanayi Sitesi sorunu da böylelikle ortadan kalkacak. Taşımanın ardından burayı da yıkacağız. Halkımızın güzel vakit geçireceği, Selahattin Camisi ile birlikte çok sayıda kültürel unsurun yer alacağı bir yer haline gelecek.”

Belediyeciliğin çok çalışmayı ve gayret etmeyi gerektiren bir iş olduğunu ifade eden Başkan Demir, “Pandemi sürecine rağmen dur durak bilmiyoruz. Şehrimizi, ilçelerimizi ve mahallerimizi yeniden ihya ediyoruz. Kentsel dönüşümle Samsun’u Türkiye’nin tüm şehirlerine örnek olacak yeni konseptle inşa ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberSanayi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat 2020-11-01 14:27:13

Ranta acacagiz diyorsunuz yani gülsan sanayi sitesini

Avatar
Selatin camisi 2020-10-31 16:58:27

Selatin camisi

Avatar
Murat 2020-10-31 22:26:19

Sn Baskanim:İlkadım Çay Mah.Toki Konutları sakinleri olarak ırmağa bağlanan kanalizasyon ve foseptiklerden oluşan kötü goruntu ile dayanılmaz kötü kokudan çok rahatsiziz bir an önce ırmağın temizlenmesi, etrafının berduş ve ickicilerden temizlenerek akabinde söz verdiğiniz üzere Venedik usulü ırmağın vatandaşlarımızın ve turistlerin kullanımına açılması hususlarında gereğinin yapılmasını arz ederiz

Avatar
Fatih Baş 2020-11-01 03:35:31

Hep aynı terane laf çok icraat yok

Avatar
Birol HACIOĞLU 2020-11-01 09:42:24

Başkanım çok çalışmak derken,yakakent ten haberiniz yok sanırım.Yazlığımızın ne şebeke suyu var nede kanalizasyonu.Ama adı büyükşehir.
Hadi hayırlı işler

Avatar
Kerim 2020-11-01 17:00:41

Kentsel dönüşüm derken hastanebaşı mahallesi 20 yıl oldu halen yapılacak mahalle virane hale geldi

Avatar
Özkan 2020-11-01 23:22:18

Vıttırı vızık adamlar

Avatar
KoÇoVaLı... 2020-11-05 21:52:58

Sayın başkan artık vatandaşın boş vaatlere karnı tıkabasa tok.Geçen yıl Çevre ve şehircilik bakanıyla beraber canik soğuksu mahallesine geldiniz.Ve 2020 haziran ayında soğuksu mahallesinde kentsel dönüşüm için yıkıma başlayacağız dediniz.Samsun'un en acil yıkılması gereken mahallesi dediniz.2020 yılı bitiyor başkan ama 1 kazma bile vurulmadı.Yani vatandaşı kandırmayın başkan.Hak sahipleriyle anlaşma yapıldı daha neyi bekliyorsunuz?Gerçi ben 15 yıldır hep aynı hikayeyi dinliyorum soğuksu mahallesi yıkılacak diye.Ama ALLAH korusun bir deprem olsa soğuksuda 1 tane ayakta bina bulamazsınız başkan.Yüzlerce insan ölür o binalarda.Bunu bilin bunca insanın hayatıyla oynamayın başkan.Sen şimdi diyorsunki 2023 te siz bana yine oy verin ben kentsel dönüşümü başlatacam diyorsundur.Alırsın başkan alırsın üçün birini alırsın !!!