banner388

Yeni Hizmet Binasının Tanıtımı Yapıldı

Samsun’un TSO Yönetim Kurulunun Başkanı olan Salih Zeki Murzioğlu, yapılması planlanmış olan hizmet binasının projesini tanıttı.

Yeni Hizmet Binasının Tanıtımı Yapıldı

Samsun’un TSO Yönetim Kurulunun Başkanı olan Salih Zeki Murzioğlu, yapılması planlanmış olan hizmet binasının projesini tanıttı.

29 Ağustos 2016 Pazartesi 18:07
Yeni Hizmet Binasının Tanıtımı Yapıldı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılı Ağustos ayında meclis toplantısını Başkan Yardımcısı Aydın Özvatan kontrolünde Davut Altan Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin öncesinde gündem dışı söz alan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olan Yusuf Ziya Büyüklü, Ülkemizde 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişime tepki vererek, ekonomide beklenmekte olan felaketin yaşanmamış olmasının yüreklere su serptiğini belirtti.



Ardından gündemdeki maddelerin okunmasından sonra iki toplantının arasında faaliyetleri anlatmış olan Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Yönetimi devir almış olduğumuz o günlerden bu günlere kadar hizmet binası için hizmetler yaptık. Bir çok şeyi çözerek geçmiş olduğumuz aylarda plan ve mimari projesini yaptırabilmek için duyuruya çıkmış bulunmaktayız. 12 adet bizden teklif için mektup aldılar. 4 adet teklif mektubu geldi. Meclis grubundan seçilen, meclis koltuklarında oturmakta olan bazı arkadaş ya da arkadaşlar mimari projeye teklif vermemeleri için uyarılarda bulundular. Bunu neden yaptıklarını bilmiyorum. Zaman içinde onu kendisi ya da kendileri ile birlikte görüşeceğim. Bunu yapsalar da 4 adet teklif geldi. Gelen bu tekliflerin 3 adeti Samsun’dan bir tanesi ise Ankara’da bir firmadan geldi. Gelmiş olan bu teklifler ile biz tam gün bir çalışma gerçekleştirdik. Bu tam gün çalışmanın sonucunda 2 adet projemiz yapılacak proje olarak seçildi. Daha sonra ise yapmış olduğum bu toplantıda 2 firmayı tekrardan çağırdık ve bu sayıyı 1 kişiye düşürdük. Bu projeyi Samsun’da olan genç bir mimar arkadaşımız yani Numan Kaman adında bir arkadaşımız aldı. Toplam olarak 12 bin metrekare olan bir inşaat alanı olmakta. Bodrum katı, zemin katı, 7 adet normal kat ile bir adet de teras kattan oluşmakta. Katların yükseklikleri yaklaşık olarak 3.75 metre, 12 bin metrekare olan alanın %70’i Samsun’ın Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizim. En üst kat ise yaklaşık olarak 300 kişilik meclis ile konferans salonu. Çatısında ise heliport oluşturulması düşünülüyor. Bu sebeple mevzuatla ilgili olarak araştırmalarımız devam ediyor” diye konuştu.





Son Güncelleme: 29.08.2016 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.