banner388

Yeni başkandan önemli açıklamalar

Samsun AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ilk basın açıklamasında göreve gelmesiyle ve Afrin Operasyonu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni başkandan önemli açıklamalar

Samsun AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ilk basın açıklamasında göreve gelmesiyle ve Afrin Operasyonu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

09 Şubat 2018 Cuma 14:12
Yeni başkandan önemli açıklamalar

Samsun haber - Samsun AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ilk basın açıklamasında göreve getirilmesiyle ilgili olarak, “İl Başkanlığına atanalı daha 3 hafta oldu. AK Parti İl Başkanlığının Samsun İl Kongresini takip edeceğiz. Kongre süresince 2017 yılının Mayıs ayında açıklanmıştı. Ancak gelişen olaylar ve ülkemizin şeklinin durumunu düşünecek olursak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın bizzat kendisinin ilgilenmesi dolayısıyla Samsun’da da İl Başkanlığı ile ilgili bir değişiklik söz konusu oldu. Cumhurbaşkanlığı Külliye’sine davet edildik. Cumhurbaşkanımızla birebir görüşme görüşme imkanımız oldu” diye ifade etti.

“Başkanımızla istişare ettik”

Muharrem Göksel ile görüşüp devir teslimini birlikte yaptıklarını söyleyen Karaduman,  “Herkesle tek tek görüştü ve kararını açıkladı. Karar açıklandığı günden itibaren de omzumuza çok ciddi bir yük yüklenmiş oldu. Bu yükün ve sorumluluğun farkındayız. Ama bu yükle birlikte bir Bakan, bir Genel Başkan Yardımcısı, 4 tane Milletvekili, bir Büyükşehir Belediye Başkanı, 17 ilçenin 16 görevlisinin ve çok güçlü bir AK Parti Samsun Valisinin de desteği ile sorumluluğun altından kalkabileceğimize de inanıyoruz. Birlikte çalıştığımız Muharrem Göksel Başkanımızla istişare ettik ve devir teslimi ile ilgili konuştuk. Buradan Vali Beye de yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İlçe Başkanlarımız gerçekten yerel seçimlerle ilgili farklı kademelerde görev yapan niyet ve düşüncede olan arkadaşlarımız. O ilçelerde bizim için kıymetli ve değerlidir. Biz bütün çalışmalarda onları da aramızda göreceğiz. Sizlerde göreceksiniz biz kollarımızı açtık herkesi kucaklamaya devam ediyoruz”

“Operasyon sürecek”

Afrin operasyonundan da bahseden Karaduman, Ülkemiz gerçekten zor süreçlerden geçiyor. Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de şifa diliyorum. Cumhurbaşkanımızın defalarca açıkladığı gibi bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Sadece ülkemizin dehasını korumak, sınır güvenliğini almak, vatandaşımızı korumak amacıyla bu nedenle sınırlarımızı etrafında teröristler ve bu yapılar temizleninceye kadar operasyon sürecek” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunAfrin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-02-09 14:22:23

Niye müsade ettiniz ki zaten o teröristlerin oraya geçişine?