banner388

YEDAŞ, yılbaşında nöbet tuttu!

Samsun’da yılbaşında bir kesinti yaşanmaması için elektrik dağıtım şirketi YEDAŞ çalışanları nöbet tuttu.

YEDAŞ, yılbaşında nöbet tuttu!

Samsun’da yılbaşında bir kesinti yaşanmaması için elektrik dağıtım şirketi YEDAŞ çalışanları nöbet tuttu.

01 Ocak 2020 Çarşamba 20:32
YEDAŞ, yılbaşında nöbet tuttu!

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) yeni yılda tüketicilere kesintisiz hizmet sunabilmek için yılbaşında nöbet tuttu. Bölge genelinde 44 acil müdahale ekibi ve 15 Çağrı merkezi çalışanı sabaha kadar her ihbarı değerlendirdi.

Protokolden YEDAŞ'a ziyaret

Yeni yılın ilk saatlerinde Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve protokol üyeleri, bilgi almak ve çalışanların yeni yıllarını kutlamak amacıyla YEDAŞ Genel Müdürlük Binası'nı ziyaret etti. Genel Müdür Hasan Yasir Bora, yılbaşı tedbirleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Protokol heyeti, yönetim ve ekiplerle bir süre sohbet etti. 2020’nin sorunsuz bir yıl olmasını temenni eden protokol üyeleri başarı dileklerinde bulunup Genel Müdürlük Binası'ndan ayrıldı.

"Yılbaşı sorunsuz geçsin diye önlemler alındı"

Çalışanların yeni yılını kutlayan Bora; "Oldukça yoğun bir enerji sarfiyatı olacağını biliyorduk. Gecenin sorunsuz geçmesi için tüm tedbirler alındı. Alınan önlemler sayesinde sorumluluk bölgemiz olan Samsun, Ordu, Amasya, Çorum, Sinop illerinin tamamında arıza gerçekleşmedi. Birkaç küçük ihbarda anında değerlendirildi. Dağıtım direktörü, bilgi ve üst düzey YEDAŞ yönetimi geceyi ekiplerle geçirirken, Samsun Genel Müdürlükteki SCADA merkezimizden tüm bölge anlık izlendi. Çağrı merkezi ve arıza ekiplerinin uyumu sayesinde vatandaşlarımıza sorun yaşatmadık. Tüm ekiplerimizin ve tüm abonelerimizin yeni yılını da bu vesileyle kutluyorum. Kaliteli yaşam için kaliteli ve kesintisiz enerji şart“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunYedaşYılbaşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
guven kirca 2020-01-01 21:41:15

siz nobetteyken biz de uyuyamadik....uykumuz kacti...

Avatar
paşa 2020-01-02 06:40:51

ibo toprahını arkana almışsın daha sana neolur gardaşım koca vali

Avatar
bir vatandaş 2020-01-02 12:05:41

yedaş = yasal mafya başka birşey değil acımasız bir kurum

Avatar
tekkeköy 2020-01-02 13:41:50

sayın tedaş müdürleri tekkeköy osmanlı hamamına gelen hatta baksanız artık
sürekli volt düşüklüğü var. dilekcemize bi cevap verseniz .para almayı biliyonuz.

Avatar
Müdür 2020-01-02 19:57:28

Yasal mafya ...