banner388

YEDAŞ'ın yaptığına bak! Vatandaşı karanlıkta bıraktı

Samsun'un Ladik ilçesine bağlı Kızılsini mahallesi Müderris sokakta TOKİ'nin yaptığı konutlara yerleşen aileler 4 gündür karanlık içinde yaşıyor.

YEDAŞ'ın yaptığına bak! Vatandaşı karanlıkta bıraktı

Samsun'un Ladik ilçesine bağlı Kızılsini mahallesi Müderris sokakta TOKİ'nin yaptığı konutlara yerleşen aileler 4 gündür karanlık içinde yaşıyor.

03 Aralık 2020 Perşembe 23:06
YEDAŞ'ın yaptığına bak! Vatandaşı karanlıkta bıraktı

235 HANE KARANLIKTA!

Samsun'un Ladik ilçesine bağlı Kızılsini mahallesi Müderris sokakta, TOKİ tarafından hazine arazisine 7 ve 6 blok halinde yapılan konutların sokak aydınlatmalarında  4 gündür elektrik yok. Yaşadıkları sıkıntılı durumu anlatan vatandaşlar, "Sokak aydınlatmalarının daha önce elektriği vardı. Ancak YEDAŞ 4 gün önce ya abone olun ya da elektriği keseceğiz dedi ve elektriği kestiler. Şuanda bu konutlarda oturan 235 hane olarak akşam saatlerinde sokak aydınlatmalarına ait elektriğinin kesilmesi nedeniyle karanlıkta yaşıyoruz" dedi.

4 GECEDİR SORUN ÇÖZÜLMEDİ

Ladik ilçesi Kızılsini mahallesinde TOKİ tarafından yapılan ikinci etap konutların site yöneticisi Mustafa Kılıç:

"TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlar için buraya yapılan konutlar hazine arazisi üzerine yapıldı. Daha önce sokak aydınlatmalarımız yanıyordu. Ancak 4 gün kadar önce YEDAŞ sokak aydınlatmalarının elektriğini, konutların yerleşim alanının imar planına uygun olmadığı gerekçesi ile kesti. Akşam saatlerinde 4 gündür bu konutlarda oturan insanlar karanlıkta yaşıyor. Sorunun çözümü için Ladik Belediyesine de başvurduk ancak sorunumuz çözümlenmedi. 4 gecedir sokaklarımız karanlıkta. Bize abone olun diyorlar. Evlerimizin elektriği için zaten aboneliğimiz var. Bizim anlamadığımız sokak aydınlatmalarının elektriğini YEDAŞ şimdiye kadar abone yaparak mı veriyordu." dedi.

Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan 2020-12-04 00:24:23

Valla atakumda aynı durumda habire kesilip duruyor

Avatar
nuri 2020-12-04 07:15:21

yazlık yaptırdık elektiriğini 3 yıl sürdü elektirik bağlamaları

Avatar
samsun55 2020-12-04 08:56:56

yepaş evin aboneliği yok sanmıştır.sokak için abonelik ne oluyor.cevre ve şehircilik il müdürlüklerine şikaye edin

Avatar
55 2020-12-04 10:54:21

bir elektrikçi olarak söylüyorum abone alım esansında çektiklerimizi biz biliriz böyle karaktersiz bir kurum yoktur olamaz da. iletişim kuracağımız kimse yok kurumda. Milletin sırtına külfet bir kurumdur.

Avatar
Hece 2020-12-05 01:21:46

Yaziklar olsun size