banner388

YEDAŞ bayram tedbirlerini aldı

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi YEDAŞ hazırlıklarını tamamladı ve önlemlerini aldı.

YEDAŞ bayram tedbirlerini aldı

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi YEDAŞ hazırlıklarını tamamladı ve önlemlerini aldı.

22 Haziran 2017 Perşembe 15:21
YEDAŞ bayram tedbirlerini aldı

Samsun Haber - 2011 yılından itibaren elektrik dağıtım sektöründe çalışmalarını devam ettiren YEDAŞ, bayramda da herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için önlem içeren tedbirlerini aldı.

809 personel ve 176 araçla bayram günleri de hizmetlerine devam edecek olan YEDAŞ, müşterilerin daha huzurlu ve keyifli bir bayram geçirmeleri için sahada olacak.

Yedaş bayramda da hizmetlerine devam ediyor

Müşterilerin mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade eden YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, “Hayatımızın her alanında kullandığımız birçok araç gereç elektrikle çalışıyor. Günlük hayatımızı olağan seyrinde devam ettirebilmemiz ve ihtiyaçlarımızı karşılayabilmemiz için elektrik enerjisi büyük önem taşıyor. Ramazan ayı ve öncesinde, ekonomik ömrü tükenen, hasar görmüş, şebeke elemanlarını tespit ederek bakım onarım, yenileme çalışmalarımızı tamamladık.''dedi.

Aktürk, ''Müşterilerimizin rahat, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmesi, istedikleri her an elektrik enerjisine ulaşabilmeleri için saha, Çağrı Merkezi, Şebeke Yönetim Merkezi çalışanlarımızla 7 gün 24 saat görev başında olacağız. İzleme sistemleri, Çağrı Merkezi ve diğer kanallar üzerinden gelen bildirimler doğrultusunda en yakın ekibi yönlendirerek arızanın giderilmesini sağlayacağız” dedi.
 

Son Güncelleme: 22.06.2017 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.