banner388

Yatırımcılara İmkan Sağlanacak

Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz, Arap ülkesinden gelmiş olan basın temsilcileri ile bir araya gelip Samsun’un geçmişten bugüne gösterdiği gelişimi anlatarak Samsun’a yatırımda bulunmak isteyenler için bütün imkanların sağlanacağını söyledi.

Yatırımcılara İmkan Sağlanacak

Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz, Arap ülkesinden gelmiş olan basın temsilcileri ile bir araya gelip Samsun’un geçmişten bugüne gösterdiği gelişimi anlatarak Samsun’a yatırımda bulunmak isteyenler için bütün imkanların sağlanacağını söyledi.

09 Ağustos 2016 Salı 10:34
Yatırımcılara İmkan Sağlanacak
Samsun'un Büyükşehir Belediyesi ile Türk Hava Yolları işbirliğinde Irak, Amman, Dammam birde Dubai’den gelen basın temsilcileri Amisos Kafe’de toplanarak Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti'nin iktidarında ki bütün Türkiye’deki gibi Samsun’da da büyük oranda gelişim ve değişimler olduğunu dile getirdi. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’da yapılmış olan çalışmaların bir bölümünün, “100 kilometre kadar sahil bandı olan şehrimizde denizimize atık sular akmıyor. Mavi Bayraklı olan plajlarımız bulunuyor. Modern tramvay sistemimiz var. Son 10 sene içerisinde birçok konaklama alanının yapılmasına da vesile olduk. Şehrimizde modern ve özel hastaneler bulunmakta. Golf sporu ve aynı zamanda şehrimizde bütün sportif altyapı tesisleri şu son senelerde yapıldı” sözleriyle anlattı.


Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, yapılan yatırımların AK Parti döneminde böyle zirvelere ulaşmış olduğu belirtip, “Ben 17 yıldır Samsun'da belediye başkanlığı yapmaktayım. AK Parti yokken ben yine başkandım. AK Parti’den daha önceki iktidar zamanında belediye başkanı oldum. Fakat AK Parti zamanında kalkınmayı ve aynı zamanda istikrarı tattım. Ekonominin düzelmesine tanık oldum. Asıl üretimi, dürüstlüğü gördüm. Bu gelişmeler karşısında ülkemizin iyiliğini düşünenler sevinmekteler. Kötülüğünü isteyenler ise rahatsız oluyorlar. Allah o insanlara değil de, ülkenin iyiliğini isteyen kişilere fırsat verecektir” dedi.



''AMAÇLARINA ULAŞAMADILAR''
Gazetecinin darbe girişimi sırasında Samsun’da neler olduğunu sorması üzerine Başkan Yusuf Ziya Yılmaz şu cevabı verdi: “15 Temmuz darbe olayının yaşandığı gün Samsun'un Golf Sahası’nın açılışını yapmıştık. Açılışın bitiminden sonra iki bakanımız ve valimizle beraber değerlendirme yapmaktaydık. Ardından darbe girişimi olduğunu öğrendik. Şehrimizin güvenliği açısından hemen önlemler alındı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verecek olduğu talimatı daha öncesinden tahmin ederek meydanlara demokrasi nöbeti tutmak için gittik. Diğer gün de nöbetteydik. Şehrimizde olumsuz bir durum yaşanmadı. Fakat biz yinede meydanları boş bırakmadık. Saha açılışı sırasında bir de turnuvamız vardı. Turnuva 2 gün hiç bir şey olmamış gibi devam etti. Hainlerin amacı ülkemizi durdurmaktı. Biz ise hiçbir çalışmayı durdurmadan devam ettik”

Programda Samsun'un Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ve genel sekreter yardımcıları birde THY yetkilileri de vardı.
Son Güncelleme: 09.08.2016 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RECEP ÇELİK çiftlik esnafi 2016-08-09 17:11:37

SAMSUNDA ESNAF MI BIRAKTIN YUSUF ZIYA YILMAZ