banner388

Yaşar: İYİ Parti iktidara yürüyor

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarı dileklerinde bulundu. 

Yaşar: İYİ Parti iktidara yürüyor

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarı dileklerinde bulundu. 

26 Temmuz 2021 Pazartesi 21:17
Yaşar: İYİ Parti iktidara yürüyor

İYİ Parti'nin her geçen gün büyüyerek yola devam ettiğini, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde ise iktidarı hedeflediklerini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Pandeminin en yoğun olduğu dönemde bile vatandaşla bağını koparmayan il il, ilçe ilçe esnaf ziyareti yaparak halkı dinleyen bir genel başkanımız var. Bu da bize gurur veriyor. Şu anda Türkiye'nin en çok sevdiği lider sayın Meral Akşener'dir. İlk seçimde oy patlaması yaparak iktidar olacağız" dedi. 

Samsun'da da çok başarılı olduklarını söyleyen Yaşar, "Geçtiğimiz yerel seçimlerde Samsun'un en büyük ilçesi olan İlkadım Belediye başkanlığı seçimlerini kazandık. Bundan sonraki ilk seçimde hem büyükşehiri hem de birçok ilçeyi alarak başarımızı perçinlemek istiyoruz. Bunu yapacak kadrolarımız mevcut. Çok canlı ve heyecanlı bir teşkilatımız var. Onların desteği ve Rabbimizin izniyle Samsun İYİ Parti ile şenlenecek" diye konuştu.

"SEÇİME HAZIRIZ"

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy da "Samsun'un büyükşehir ve 17 ilçesinde teşkilatlarımız yarın seçim olacakmış gibi canla başla mücadele ediyorlar. İster erken seçim olsun, isterse seçim gününde olsun teşkilatımız tamamen başarıya endekslenmiştir. Türkiye'nin şu anda çok sevdiği bir lider olan sayın Meral Akşener'le hem Samsun'da hem Türkiye'de iktidara yürüyeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 27.07.2021 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2021-07-27 11:02:33

RECEP TAYYİP gibi dünyanın her yerinde "Ankara kararları" diyen lideriniz var ise.. Dünyanın her yerinde tıpkı dedelerimiz gibi dindaşlarımıza sahip çıkan, sömürgeci tüm devletler ile dişe diş, kıran kırana mücadele eden lideriniz ve partiniz var ise...desteğimiz ve sevgimiz o partiyedir...evet mi...iyi parti ve lideri "Ankara kararları" sözünü dünyanın her yerinde hiç çekinmeden tıpkı dedelerimiz gibi söyleyebilir mi...???? bence hayır..keşke daha daha fazla kuvvetli lider olsa..fakat.. RECEP TAYYİP fazlası ile yapabilmekte...dünya çapında yüzyılın lideridir..

Avatar
Vatandaş 2021-07-26 22:26:03

ilkadımdaki perfonmansınız çok mükemmel aday olun siz hemen veriyoruz

Avatar
55 2021-07-27 09:00:20

once eyt cıkartın sonra oy almaya gelın

Avatar
Halk 2021-07-27 11:49:06

Şakamı bu ?? :)