banner388

Yaşar: Gençler işsizken, spora nasıl yönlensin?

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, TBMM’de “Spor Kulübü Yasasına” ilişkin yaptığı konuşmada yerli ve milli sporcuların daha fazla desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Yaşar: Gençler işsizken, spora nasıl yönlensin?

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, TBMM’de “Spor Kulübü Yasasına” ilişkin yaptığı konuşmada yerli ve milli sporcuların daha fazla desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

21 Nisan 2022 Perşembe 12:41
Yaşar: Gençler işsizken, spora nasıl yönlensin?

KULÜPLER BORÇ BATAĞINDA

Konuşmasında kulüplerin borç batağında olduğunu belirten Bedri Yaşar; “bugün kulüplerin durumuna şöyle bir baktığınız zaman, 2021 yılı sonu itibarıyla bize gelen rakamlara göre, 26 milyar civarında sadece 4 büyük kulübün borcunun varlığından, sizler burada ifade ediyorsunuz, bu rakamların bugünkü şartlar altında ödenmesi mümkün değil. Bu, sadece 4 kulübün borcundan bahsediyorsunuz ve bunlar aynı zamanda da bu ülkenin kaynaklarıdır. Yani bu ülke kaynaklarının da bir noktada yanlış kullanılmasıyla doğru orantılı, bu manada kulüp başkanları artık o i bir atlama tahtası, bir basamak veyahut da toplumda bir yer sahibi olmak, statü sahibi olmak maksadıyla kullanmak yerine gerçekten spora gerekli önemi verirler, sporla ilgili de gerekli katkıyı sağlarlar diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı

SPORA NASIL YÖNELSİNLER?

İşsizliğin, ümitsizliğin, gelecek kaygısının kol gezdiği bir ortamda gençlerin spora yönelmesinin gittikçe zorlaştığını söyleyen Bedri Yaşar; Her şeyin başında olduğu gibi, spor için de ekonominin oldukça önemli bir etken olduğunu belirtti.

Gençlerin kafasının ve bedeninin dinç olması için, spor yapabilmesi için; sporda daha fazla başarılara imza atabilmek için önce ülke ekonomisinin düzelmesi gerektiğini ifade eden Bedri Yaşar; “Daha fazla milli ve yerli sporcular yetiştirebilmek, uluslararası arenada göğsümüzü daha fazla kabartabilmek ve anlı şanlı bayrağımızı dalgalandırabilmek, İstiklal Marşımızı seslendirebilmek için spora mutlaka daha fazla yatırım yapmamız gerekir” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dede 2022-04-21 12:54:12

Ara sıra shov genç boşken spor yapmaz 18 saat İnternet ten çıkmaz ise çalışırken nasıl spor yapsın. Şu anki Z Kuşağı diye gaz verdiğiniz neslin tek becerisi sosyal medya yoksa 100 metre yürümej bile zorlarına gidiyor. Bir kısmı hariç. Hayatın zorluklarını bilenler hariç. Annne oraya kadar yürünürmüüü diyen çalışmaz. Yürüyeceğiz mesafa 500 metre.

Avatar
çakır 2022-04-21 14:17:11

sen hiç konuşma bedri

Avatar
Abuzer 2022-04-21 17:08:11

Helal olsun Bedri bey gençlerin yarından umudu ümidi yok çocuklar niye okuyayım iş mi var diyor