banner388

Yaşar Doğu Samsun'da anıldı

Samsun'da Yaşar Doğu, ölümünün 59. yıl dönümünde anıldı. Kavaklılar Tanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen anma etkinliğinde duygusal anlar yaşandı.

Yaşar Doğu Samsun'da anıldı

Samsun'da Yaşar Doğu, ölümünün 59. yıl dönümünde anıldı. Kavaklılar Tanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen anma etkinliğinde duygusal anlar yaşandı.

08 Ocak 2020 Çarşamba 20:09
Yaşar Doğu Samsun'da anıldı

Kavaklılar Tanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ne ait salonda yapılan anma etkinliğine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı araştırmacı-yazar Ahmet Seven ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinlikte Seven, Yaşar Doğu'nun spor ahlakı konulu konferans verdi.

Anma töreninde konuşan Demirtaş "Yaşar Doğu spor adına sembol bir lider" dedi.

"TÜM ÜLKENİN MEDARI İFTİHARI BİR SPORCUDUR"

Demirtaş sözlerine, “Yaşar Doğu bizim ve Samsunumuzun aslında tüm ülkenin medarı iftiharı bir sporcudur. Gerçekten çok disiplinli çok ahlaklı üstün özellikleri olan bir insan. Bir insanın kalıcı olması sadece sporuyla değil bütünsel olarak birlikte olduğu zaman anlam ifade ediyor. O anlamda Yaşar Doğu spor adına bir sembol bir lider. Hakikaten takdire şayan bir yaşam tarzı var. Biz de ne mutlu ki onun yaptıklarıyla bu şekilde övünüyoruz. İnşallah onun yolunda gideriz. Ondan sonraki nesillerde de belki spor alanında olmasa bile diğer kanallarda diğer alanlarda böyle Yaşar Doğular yetiştirebilirsek ne mutlu diyorum. Yaşar Doğu’yu 59. ölüm yıl dönümünde rahmetle minnetle anıyorum” diyerek noktaladı.

"YAŞAR DOĞU'YU GELECEK NESİLLERE AKTARIYORUZ"

Anma etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Kavaklılar Tanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Ersin Erge, “Yaşar Doğu’yu cihan pehlivanı yapan spor ahlakıdır. Çalışkanlığıdır, dürüstlüğüdür, inancıdır, adil olmasıdır. Yaşar Doğu fedakar, yardımsever, azimli, kadirşinas, vatan-millet aşığı bir sporcudur. Dernek olarak biz de kuruluşumuzdan bugüne her 8 Ocak'ta onun ölüm yıl dönümünü andık. Yaşar Doğu’yu gelecek nesillere aktarıyoruz. Adına ödüller veriyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 08.01.2020 20:25
Anahtar Kelimeler:
SamsunYaşar Doğu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.