banner388
banner390
banner410
banner408

Yasağın ardından Samsun...

Samsun'da 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından, vatandaşlar kendini sokaklara attı.

banner269

Yasağın ardından Samsun...

Samsun'da 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından, vatandaşlar kendini sokaklara attı.

27 Nisan 2020 Pazartesi 19:33
Yasağın ardından Samsun...

31 şehirde ve Samsun'da da uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Samsun’da sokaklar doldu taştı.

CADDELERDE ADIM ATACAK YER KALMADI


Vatandaşlar kısıtlamanın ardından ihtiyaçlarını karşılamak üzere sokaklara akın etti. PTT önünde yaklaşık 100 metrelik kuyruk oluştu. Banka önleri de vatandaşlarla doldu taştı.

Vaka sayılarının düşmesi ile rehavete kapılmamasının gerektiğini söyleyen vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlamasını desteklediklerini ve önlemlerin bir süre daha devam etmesini istediklerini belirttiler.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2020-04-28 07:22:26

Millet artik anladiki herşey boş. Korona en cok ikdidara yaradi. Kötü giden herşeyin nedeni vitüs diyecekler. Gene mağdur edebiyati aldatildik kandirildik virüs geldi hurra yol yaptik....

Avatar
Semih 2020-04-28 16:59:13

Murat bey☝️, milletin sokağa çıkma cahilliği ile, hükümetin kötü ekonominin veya kötü giden Herşeyin sebebi Corona virüstür diyerek mağdurum edebiyatı yapması arasında nasıl bir bağlantı var yaaaa.. sizin kafa nasıl çalıyor? Yada çalıyor mu?