banner388

"Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır"

İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. 

"Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır"

İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. 

19 Mart 2019 Salı 14:53
"Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır"

İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, “20 yılda ilçemizde yapılamayan hizmetleri 5 yılda biz yaptık. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” ifadelerini kullandı. 

20 YILDA YAPILMAYANI 5 YILDA YAPTIK 

Belediye olarak 5 yılda 255 milyonluk yatırım yaparak hem gönülleri hem ilçeyi imar ettiklerini ifade eden Başkan Tok, “Son beş yılda rekor sayıda hizmetler ve yatırımlar yaptık. Yaptıklarımız ortada. Allah'a çok şükür, sizlere ne vaat ettiysek, vaatlerimizden daha fazlasını yaptık. Toplumumuzun her kesiminin faydalanacağı projeleri hayata geçirdik. 20 yılda ilçemizde yapılamayan hizmetleri 5 yılda biz yaptık. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Sizlerle birlikte büyüttüğümüz hizmet sevdamızla, Allah’ın izniyle daha nice büyük başarıların altına birlikte imza atacağız” sözcüklerini kullandı.
 

ŞAHLANIŞ DÖNEMİ BAŞLAYACAK

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart’tan sonra Samsun’un şahlanışa geçeceğini belirterek, “Eski havalanına, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Bölge Adliye ve Kültür Sarayı gelecek. Kıran ve Çatalarmut Mahalleleri şahlanacak” şeklinde konuştu. 

TÜRKİYE'NİN ANA OMURGASI: CUMHUR İTTİFAKI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise Cumhur İttifakı'nın ezan dinmez, bayrak inmez, vatan bölünmez ittifakı olduğuna dikkat çekerek, “Bu ittifakın tohumu 15 Temmuz’da atıldı. 7 Ağustos’ta perçinlendi. Cumhurbaşkanlığı Sistemi Anayasası ile resmileşti. Cumhur İttifakı Türkiye’nin ana omurgasıdır. Bu güçlü Cumhur İttifakı ruhu ile yolumuza emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu.

Kıran Mahallesi’nde gerçekleşen dev mitinge ayrıca, eski AK Parti Milletvekilleri Musa Uzunkaya, Cemal Yılmaz Demir, AK Parti ve MHP teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakan 2019-03-19 18:44:34

Anca çocuk parkı yapın.bir işsahası yapmayın.ıraklılara,piknik yeri yapın...

Avatar
ertac55 2019-03-20 08:38:08

yorumlarımız neden yayınlanmıyor??? taraflı basın olmayı bırakın ...! yaptıklarım diyo o zaman siz cevap verin neymiş yaptıkları evimizin yoluna tahtadan patika yol mu? yada hangi birini sayayım...

Avatar
Lütfen 2019-03-20 09:23:26

Anadolu Mahallesinin yarısına doğal gaz verildi yarısına verilmedi bunun araştırmasını yapar mısınız ?

Avatar
hadi ordan 2019-03-20 08:29:12

ne yaptın da yapaçaklarının teminatı olsun. koça 15 sene geçmiş ortada yapılan hiç bir şey yok. yanarımda samsunuma yanarım. bu samsunda erdoğan ve necaattinden başka yetişmiş, öngörü sahibi, çalışkan bir tane adam yokmu. bizi hağla aynı insanlara mahkum ediyorlar.