banner388

Yalı Kafe değişiyor! Millet Kıraathanesi olacak!

Bugün gerçekleşen Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oylamaya sunulan; Yalı Kafe'nin Millet Kıraathanesi'ne dönüştürülmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Yalı Kafe değişiyor! Millet Kıraathanesi olacak!

Bugün gerçekleşen Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oylamaya sunulan; Yalı Kafe'nin Millet Kıraathanesi'ne dönüştürülmesi oy birliğiyle kabul edildi.

18 Kasım 2019 Pazartesi 19:37
Yalı Kafe değişiyor! Millet Kıraathanesi olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Atakum ilçe sahilinde bulunan Yalı Kafe & Restaurant’ın bulunduğu alanın kıraathane ve kitap kafe olarak düzenlenmesine ilişkin teklifi kabul edildi.

Kıraathane ve Kitap Kafe olacak

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nın Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan Yalı Kafe & Restaurant’ın bulunduğu alanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteklediği Millet Kıraathanesi ve Kitap Kafe olarak düzenlenmesine ilişkin teklifi de karara bağlandı. İmar ve Bayındırlık, Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonlarının, mülkiyeti İller Bankası A.Ş.’ye ait olan Yalı Kafe & Restaurant olduğu bölgenin kıraathane ve kitap kafe olarak düzenlenmesine ilişkin hazırladığı raporun görüşüldüğü meclis toplantısında, ilgili teklif komisyondan oy çokluğuyla geçmesine rağmen mecliste oy birliği ile kabul edildi.

Betona dönüşmeyecek

Diğer yandan bölge ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca turizm amaçlı bina yapılması düşünüldüğü ve Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nca bölgede beton kütle nitelikli bina yapılmaması için böyle bir değişikliğe gidildiği bilgisine ulaşıldı.

Anahtar Kelimeler:
AtakumSamsunYalı Kafe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem guven 2019-11-18 20:32:55

eyvah eyvah eyvah ..icine ettiniz Samsunun sira Atakuma mi geldi

Avatar
samsunlu 2019-11-19 00:35:17

Sırf atakum belediyesi işletiyor diye. başka yer m yoktu kıraathane yapılacak? amaç ne. siyasi mi

Avatar
Fk 2019-11-18 20:15:11

Memlekette baska sıkıntı kalmadi artik kahvelere takılcaz millet ne büyük sevinc dimi

Avatar
Kurtbay 2019-11-18 22:41:00

Milletten hiç utanmanız yok yaptığınız şu davranış sizlerin milletin adını kullanarak ne yapmaya çalıştığınızı çok açık gösteriyor. Yazıklar olsun size belediye başkanı değişti diye yapmadığınız adilik kalmadı. Bu da Atakum halkının ne kadar isabetli bir karar verdiğini gösteriyor.

Avatar
emre 2019-11-18 20:11:00

kek var mı kek :) kek yoksa gelmeyükk...

Avatar
Nafiye B. 2019-11-19 12:50:10

Samsun Cumhuriyet Meydanındaki Gazi Kütüphanesini taşıyoruz diye yaptığınız yer aylardır inşaat halinde. Şimdi de kıraathane açıp içerisine kitap mı koyacağız diyorsunuz? Dayatmaya çalıştığınız bu sistemde ne tür kitaplar olacak merak ediyorum doğrusu. Bunun için ayrılan kaynağa ve ayakta kalmasını sağlayan bütçeye cidden yazık. Şu proje hayata geçerse, vergimle dağıtılan tek bir çay, kek vs. ne varsa haram olsun.

Avatar
Samsun 2019-11-18 20:47:19

Büyükşehir ne alaka anlamadım atakum Belediyesi böyle birşeye nasıl izin veriyor

Misafir Avatar
atakumlu 2019-11-19 10:40:22 @Samsun

cemil başkana sormak lazım seçimden önce yalı kafe ile ilgili açıklamalar yapıyordu vardır bir iş

Beğenmedim! (0)
Avatar
Nosman 2019-11-19 10:27:12

Güzel olan her şeyi değiştirin. Yalı kafe adı kime battı. Kıraathane söylemesi bile zor. Kaç kişi doğru telafuz edebiliyor. yalı ya battı işte napcan.