banner388
banner390
banner410
banner408

Yakakentli iş insanından vefalı hareket!

Yakakentli iş insanı Barbaros İnan, Samsun Yakakent İnan Karaaba İlk /Ortaokulu öğrencilerine hediye verdi.

banner269

Yakakentli iş insanından vefalı hareket!

Yakakentli iş insanı Barbaros İnan, Samsun Yakakent İnan Karaaba İlk /Ortaokulu öğrencilerine hediye verdi.

15 Kasım 2019 Cuma 23:19
Yakakentli iş insanından vefalı hareket!

Londra’da yaşanan Yakakentli iş insanı Barbaros İnan, Yakakent Karaaba İlk /Ortaokulunun bütün öğrencilerine okul kıyafeti hediye etti. Londra’da işini kuran ve fırsat buldukça Yakakent’e gelen Barbaros İnan, yıllarca hayalini kurduğu projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

"Yardım etmek hayalim"

İnan, "Çocukların mutluluğu beni bir kat daha mutlu etti. Gelecekte de yeni yardımlar yapmak için şimdiden hayaller kurmaya başladım. Bizi Karaaba Ortaokulumuza yönlendiren arkadaşlarıma, okulumuz idarecileri ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrenciler çok mutlu

Okul Müdürü Servet Altuntaş da, "Barbaros İnan'a ve babaları Ahmet İnan'a bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz çok mutlu oldular. İnanıyorum ki bu davranışınız okulumuzun başarı ivmesini artıracaktır" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
YakakentSamsunIş Insanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
canım ülkem 2019-11-16 12:21:25

Yüreğinize sağlık paylaşmak önemlidir. Fakat SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL EL GÖRMEMELİDİR hadisini unutmamak lazım.

Avatar
Necati55 2019-11-17 03:40:21

Evet sağ elin verdiğini sol el görmemelidir katılıyorum ama böýle insanlar diğerlerine de örnek olması bakımından görünmesi bence olumlu bir harekettir. Ve bu arkadaştan tan Allah razı olsun.