banner388

Yakakent’in 50 yıllık sorunu çözüldü

Samsun Büyükşehir Belediye Yakakent ilçesinin 50 yıllık su sorununu çözdü.

Yakakent’in 50 yıllık sorunu çözüldü

Samsun Büyükşehir Belediye Yakakent ilçesinin 50 yıllık su sorununu çözdü.

01 Şubat 2018 Perşembe 17:41
Yakakent’in 50 yıllık sorunu çözüldü

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.  Yakakent ilçesinde bulunan Yeşilköy Mahallesi’nce yol sorununun çözülmesinin ardından şimdide su sorunu ortadan kalktı.

5 MİLYON TL HARCADIK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada “Su sağlık demek, hayat demek. Vatandaşlarımızın en doğal hakkı olan içilebilir su temini için büyük bir gayret içindeyiz. Burada yaptığımız çalışmalar sonucu sadece Yeşilköy değil, Gündüzlü, Çiğlik ve Recepköy Mahallelerimizde su sorununa çözüm bulduk. 5 milyon TL harcadık. Helali hoş olsun. Rabbim yolunuzu ve suyunuzu iyi günlerde kullanmanızı nasip eylesin. Su gibi berrak ömrünüz olsun. Biz yaptığımız bu işin sorumluluklarımızın en başında olduğunun bilincindeyiz. Tek üzüntümüz önceden yapılamamış olması. Allah’ın izniyle 4 yıl gibi sürede birçok sorunu çözüme kavuşturduk. Rabbim yine izin verirse kentimizde hiç sorun bırakmayacağız” dedi. 

SU HASRETİ SONA ERDİ

75 yaşındaki Ünzile Elma’nın kendisine dua ettiğini duyan Başkan Yılmaz, “Sizlerin duası bizleri ayakta tutuyor. Dualarınızı esirgemeyin bizlerden.” diyerek elini öptü. Yakakent Kaymakamı Selin Sarı ise yaptığı konuşmada, “50 yıllık su hasreti başkanımızın sayesinde sona erdi” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2018-02-01 22:34:32

15 senedir neredeydiniz, seçim yaklaşıyor Bovlin, Golf, buz pateni, okçuluk, vs bir sürü gereksiz yatırım yapılanlar gercek halkın ihtiyacı olan yatırımları yapsınlar.

Avatar
ÖZLEM ERTÜRK 2018-02-01 17:47:08

BU YUSUF ZİYA YAPACAM DERSE YAPAR SAMSUN ADAMI

Avatar
kaya 2018-02-02 08:48:23

yusuf ziya amca boş işler konusunda uzman olur kendileri samsun merkezde doğru dürüst yol yok bir sahil yolu oda kavşaklarda bozulmuş ama ne yapalım samulaş para kazansın ticariler le uğraş sanayi yıkılsın en değerli yerleri rekreasyon yalanıyla peşkeş çeksin. yaş yetmiş iş bitmiş zaman yok asfalt yapmaya suya temizliğe

Avatar
turgut 2018-02-02 09:53:36

sayın başkan ladiğin en büyük köylerinden biri olan salur köyününde su sorununu çözeseniz seviniriz birde yollarını yolunuz düşerse bir uğrayın mahalleyi gezin ne kadar haklı olduğumuzu göreceksiniz yıllardır bekliyoruz saygılar

Avatar
Gülcan 2018-02-03 00:08:54

Sayın başkanım değirmenbaşi 52.sokaktaki yollarda yapılsın çamur içinde kaliyor kışın taş döşemesi yaparsanız seviniriz teşekkürler