banner388

Yakakent ilçesinin yarım sarılık sorunu çözüldü

Samsun'un Yakakent ilçesinde yarım asırlık su sorunu, Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldü.

Yakakent ilçesinin yarım sarılık sorunu çözüldü

Samsun'un Yakakent ilçesinde yarım asırlık su sorunu, Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldü.

07 Şubat 2018 Çarşamba 13:02
Yakakent ilçesinin yarım sarılık sorunu çözüldü

Samsun haber - Samsun'un Yakakent İlçesi Yeşilköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Alkiraz, yarım asırlık su sorununu çözen Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Yeşilköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Alkiraz yaptığı açıklamad, "SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu’na mahallemizi susuzluktan kurtardığı için vatandaşlar adına teşekkür ediyorum. Susuzluğun ne demek olduğunu susuzluk çeken bilir. 50 yıldan beri mahallemiz susuzluk çekiyordu. Allah herkesten razı olsun” dedi.

SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu ise kırsal bölgelerdeki tüm mahallelerin içme suyu sorununa neşter vuracaklarını ifade ederek, "SASKİ Genel Müdürlüğü olarak kırsal kesimdeki tüm mahalleleri suya kavuşturmak için çalışıyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Personelimiz özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Kırsal kesimde yer alan mahallelerin alt yapı sorunu çözmek içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Kırsal kesimde bulunan mahallelerin alt yapı sorununu da çözmeye kararlıyız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep çelk 2018-02-08 03:47:51

50 YILIK NENEMIN SORUNUNU ÇOZDUN SAYIN YUSUF ZIYA BAŞKAN 100 YILIK SAMSUNUN O GUZELIM CADESI OLAN ÇİFTLİK CADDESINI TIRAFIGE KAPATIN ONCA OTURAN ONCA ESNAF MAGDUR BU NE BIÇIM İŞ