banner388

Vezirköprülü minikler Vali Kaymak'ı ziyaret etti

Samsun Valisi Osman Kaymak, 21 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşan Vezirköprülü öğrencileri makamında ağırladı.

Vezirköprülü minikler Vali Kaymak'ı ziyaret etti

Samsun Valisi Osman Kaymak, 21 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşan Vezirköprülü öğrencileri makamında ağırladı.

30 Ekim 2019 Çarşamba 18:54
Vezirköprülü minikler Vali Kaymak'ı ziyaret etti

21 Ekim günü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan 15 Temmuz Şehitler Abidesi'ni ziyaret eden Vezirköprü Meşeli İlkokulu öğrencileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la karşılaşmışlardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da farkedip sohbet ettiği ve hediyeler verdiği minikler, bugün Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret ettiler. Ziyarete, Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Vezirköprü Meşeli İlkokulu Müdürü İhsan Akbulut ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden 13 öğrenci katıldı.

Saklambaç oynadılar

Vezirköprü ilçesinde bulunan Meşeli İlkokullu minikler, valilik binasının içinde saklambaç oynayarak eğlenceli dakikalar yaşadılar. Minikler, Cumhurbaşkanı'nı gördükleri için çok mutlu olduklarını Vali Kaymak'a anlattılar.

"Vezirköprü'nün tanıtımını yaptınız"

Vezirköprülü miniklerin öğretmenlerini kutlayan Kaymak; "Hocam tebrik ediyoruz. Çocukları Ankara'ya götürerek onların ufkunu açmışsınız ve Cumhurbaşkanımızla görüştürmüşsünüz. Türkiye'de bu şekilde Cumhurbaşkanı ile görüşmek isteyen binlerce okul ve öğrenci vardır ama siz bunu başarmışsınız. Sizin iyi niyetinizi ve cesaretinizi tebrik ediyorum, çocukları da tebrik ediyorum. Bu vesile ile Vezirköprü'nün ve Meşeli Mahallesi'nin tanıtımını da yapmış oldunuz. Tabii ki çocuklarımız bu olaydan sonra daha idealist olmaları gerektiğini anlamışlardır. Çocuklarımız Anıtkabir'i ziyaret etmeli, Atatürk'ü tanımalı ve Birinci Meclis, İkinci Meclis bunların çocuklara çok iyi anlatılması lazım. Zaten biliyorsunuz Cumhuriyetimizin 96'ncı yılını kutluyoruz. Birinci Meclis'te ilan edildi ve biz bugünlere kolay gelmedik, çocuklarımızın bunu çok iyi özümsemesi lazım. Bir şeyin kitabını okumak çok önemli ama çocuklar gördükleri şeyleri daha iyi özümser ve aklında tutar, keşke daha çok çocuğu götürebilsek. Özellikle Birinci Meclis ve Çanakkale'nin mutlaka görülmesi lazım” diye konuştu. Ramazan ayında okulun bahçesinde iftar yemeği yapıldığını öğrenen Kaymak, iftara katılabileceğini de belirtti.

Çocuklara isteklerini soran ve daha sonrasında hediyeler veren Kaymak, onlarla yakından ilgilendi. Okulun internet problemi olduğunu öğrenen Vali Kaymak, durumun düzeltilmesi için talimat verdi. Kaymak, bu projede emeği geçenlere takdir belgesi vereceklerini açıkladı. Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.