banner388
banner390
banner410
banner408

Vezirköprü Kaymakamı Kayseri'ye atandı

Vezirköprü İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner’in Kayseri'nin Yahyalı ilçesine atandı.

banner269

Vezirköprü Kaymakamı Kayseri'ye atandı

Vezirköprü İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner’in Kayseri'nin Yahyalı ilçesine atandı.

14 Eylül 2018 Cuma 09:54
Vezirköprü Kaymakamı Kayseri'ye atandı

Samsun haber - Samsun'un Vezirköprü İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Kayseri'nin Yahyalı ilçesine atandı. Belediye Kültür Merkezinde Kaymakam Altıner için veda yemeği düzenlendi. Programın sunuculuğunu öğretmen Erhan Çamurcu yaparken Kaymakam Yunus Emre Altıner duygu dolu anlar yaşadı.

Kaymakam Altıner, 21 aylık süre içerisinde ilçenin kendisine de çok şey kattığını ve ilçenin kendisinde derin bir iz bıraktığını belirtti. Kalbinin yarısının ilçede kaldığına değinen Altıner, helallik istedi. Altıner'in konuşmasının ardından gözleri doldu.

Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ise yaptığı konuşmada "Çok iyi ve çalışkan bir insandı. İlçeye katacakları çok şey vardı. İlçeye geldiğinde sabahın erken saatinde ilk işi bir şehidimizin haberini vermek oldu. 10 gün şehidin evinden ayrılmadı. Koltuktan güç almadı. Koltuğa güç verdi. Şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.