banner388

Vezirköprü'de TUBİTAK Fuarı açıldı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan bir ortaokulda TUBİTAK Fuarı açıldı.

Vezirköprü'de TUBİTAK Fuarı açıldı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan bir ortaokulda TUBİTAK Fuarı açıldı.

26 Nisan 2018 Perşembe 23:30
Vezirköprü'de TUBİTAK Fuarı açıldı

Samsun Haber-Samsun'un Vezirköprü ilçesi Köprülü Mehmet Paşa Ortaokulu'nda TUBİTAK Fuarı açıldı. Öğrenci ve öğretmenlerin çabaları ile okulda 'TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı' açıldı.

BU YIL İLK DEFA AÇILDI

Bu yıl ilk defa okulda açılan TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda Okul Müdürü Mustafa Kaya açılış konuşması yaptı. Fuarın açılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Müdür Kaya, "Genç bireylerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmesini sağlar. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşmesidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır" dedi.

MÜDÜR KAYA'DAN TEŞEKKÜR

Öğrencilerin hazırladıkları çalışmaları geliştirerek ileride ülkemize fayda sağlayacağını dile getirdi. Müdür Kaya; öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkürde bulundu.

Fuar'a katılan Milli Eğitim Müdür Vekili Resul Özata, bu tarz fuarlarda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Öğrencilerin özverili çalışmalarını kutlayarak, gelecekte Türkiye için büyük buluşlar yapabileceklerini dile getirdi.

Ortaokulda açılan TUBİTAK Fuarı'na Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, okul müdürleri, muhtarlar, veliler, kurum amir ve müdürleri öğrenciler katıldı


.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.