banner388
banner390
banner410
banner408

Vezirköprü'de şehitlikler anısına çeşme

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde şehitler anısına yapılan çeşmeler için tören düzenlendi.

banner269

Vezirköprü'de şehitlikler anısına çeşme

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde şehitler anısına yapılan çeşmeler için tören düzenlendi.

19 Nisan 2018 Perşembe 11:07
Vezirköprü'de şehitlikler anısına çeşme

Samsun haber - Samsun'un Vezirköprü ilçesi Cebeli Mahallesi Kuzuluk mevkiinde Necati Diken ve Hikmet Engün'ün Afrin şehitleri anısına yaptırdıkları çeşme ile başlayan proje bölge genelinde devam etti. Mahalle Muhtarı Ömer Diken ve öğretmen Adnan Acı’nın çalışmaları sonucunda şehitler anısına 3 çeşme daha yapıldı. Çeşmelerden birisi Afrin şehidi anısına, diğer 15 Temmuz şehitleri anısına, 3'üncüsü ise Çanakkale’de 1915’te şehit olan Vezirköprülü Hamitoğlu er Mehmet adına yapıldı. 

Muhtar Ömer Diken, yetkililere seslenerek çeşmelerin yapıldığı bölgede yol ihtiyacının da olduğuna dikkat çekti. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt, "Asil milletimiz şehitliğin manasını bilen bir millettir. Şehitler anısına yapılan bu çeşmeler çok anlamlı. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi. İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner ise yaptığı konuşmada "Şehitler vurulunca değil unutulunca ölür. Bu çeşmeler unutulmadıklarının bir kanıtıdır. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.