banner388

Ve Yiğit Yüksel sahnede

Yiğit Yüksel... Henüz 9 yaşında. Oldukça yetenekli bir piyanist ve bestekar  adayı olan Yiğit, ilk önemli deneyimine hazırlanıyor.

Ve Yiğit Yüksel sahnede

Yiğit Yüksel... Henüz 9 yaşında. Oldukça yetenekli bir piyanist ve bestekar  adayı olan Yiğit, ilk önemli deneyimine hazırlanıyor.

16 Eylül 2020 Çarşamba 09:35
Ve Yiğit Yüksel sahnede

Samsun Haber - Yiğit Yüksel henüz 6 Yaşında iken ailesi tarafından yetenekleri keşfedilmiş. Daha sonra Samsun'un en önemli hocalarından Prof. Olga Hasanova’nın yönlendirmesi ile müzik eğitimine devam eden genç yetenek,sadece piyanistliği ile değil küçük yaşına rağmen yaptığı  besteler ile de dikkatleri üzerine toplamaya başarıyor. 

30 EYLÜL'Ü BEKLİYOR

30 Eylül Çarşamba günü Saat 19:00 da İTÜ Vakfı Doğa Koleji  sahnesinde ilk resitalini verecek olan Yiğit’in oldukça heyecanlı olduğu gözlerden kaçmıyor.
Pandemi kurallarının sıkı sıkıya uygulanacağı  resital  için 400 kişilik  salon kapasitesinin sadece üçte birinin kullanılacağı ve  gerekli  tüm önlemlerin alındığı belirtilirken davetiyelerin hızla tükendiği bilgisi geliyor. Bu özel gece için çok çalışan Yiğit tüm Samsunlulardan destek beklerken ,bizlerde Samsun haber.com ailesi olarak çıktığı bu uzun yolculukta kıymetli sanatçı adayımıza sonsuz başarılar diliyoruz.

İzlemek için TIKLAYIN...

https://youtu.be/T8NXDR-eXx8


Haber : Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 16.09.2020 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail Söyler 2020-09-16 10:35:26

survivor ın Samsunlu Yiğit Yüksel'i olsan çoğumuz daha çok ilgi duyardık sana nedendir bilinmez..

Yolun açık olsun, umarım ünlü bir piyanist ve besteci olarak tanımaya devam ederiz seni Samsunlu güzel Yiğit Yüksel kardeşim..

Avatar
Yiğit Yüksel 2020-09-16 11:15:01

Çok güzel bir haber olmuş çok teşekkür ederim.

Avatar
E**** P** 2021-05-11 23:55:41

Merhaba. Yiğit benim en iyi arkadaşlarımdan biridir ve onun ÇOK güzel bir geleceği olduğunu biliyorum. Umarım hayatım boyunca ondan ayrılmam. Ben de piyano üstünde çalışıyorum ve bir gün umarın ondan ders alabilirim. Güzel haber bu arada :D