banner388

Valilikten şehit polis için açıklama

Samsun Valiliği, trafik kazası sonucu şehit düşen Polis Memuru Adem Keskin'ile ilgili açıklama yaptı.

Valilikten şehit polis için açıklama

Samsun Valiliği, trafik kazası sonucu şehit düşen Polis Memuru Adem Keskin'ile ilgili açıklama yaptı.

09 Ağustos 2020 Pazar 10:13
Valilikten şehit polis için açıklama

Samsun Valiliği yaptığı yazılı açıklama:

 "İlimiz Salıpazarı ilçe nüfusuna kayıtlı Yılmaz-Ayşe oğlu, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli ve Bisikletli Polis Timleri Büro Amirliği’nde görevli Polis Memuru Adem Keskin, 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü Atakum ilçesi İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki uygulamadan kaçan şüpheli aracı takibi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanmış ancak OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı dileriz" denildi.


 

Anahtar Kelimeler:
ValişehitPolisSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih55 2020-08-09 10:32:50

Şehrin her yeri alkollü araç kullanan dolu. Yazık olmuş. Kimin yüzünden olduysa rabbim affetmesin. Şehitin yakınlarına sabır dilerim.

Avatar
Kurt 2020-08-09 12:46:17

Umarım kasten cinayetten iyi bir ceza alır kaçan... allahım ailesine sabırlar versin.

Avatar
hakan 2020-08-09 15:59:12

genç kardeşim güzel kardeşim Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun Allah ailene sabır versin işte görevini yapan bir genç polisimiz hayatını feda etmiştir samsun hüzünlensin ben agladım Allah anana babana sabır versin

Avatar
Çelık Kaptan 2020-08-09 17:27:04

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Gerideki ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Dikkat etmek lazım eğer aracın plakası belli ise yakalamak için ölümü göze almamak lazım.

Avatar
Kemal T. 2020-08-10 08:46:41

Şehir serseri dolu şehrin muttelif yerlerinde araç içinde içenler, araçta silah taşıyanlar, anayollarda makas yapanlar, kavşaklarda drift yapanlar, bangır bangır müzik açıp halkı rahatsız edenler, düğün sünnet bahanesiyle şehrin ortasında silah atanlar say say bitmiyor. Polisimiz halkın güvencesi onlar bu arsızlara karşı ellerinden geleni yapıyor ancak cezaların caydırıcı olması lazım, bu arsız şerefsizler cezalardan korkmuyor az geliyor.