banner388

Valilikten o teyzeye yardım eli

​​​​​​​Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşan Şerife Karaca'a Samsun Valiliği tarafından yardım eli uzatıldı.

Valilikten o teyzeye yardım eli

​​​​​​​Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşan Şerife Karaca'a Samsun Valiliği tarafından yardım eli uzatıldı.

28 Ekim 2018 Pazar 19:46
Valilikten o teyzeye yardım eli

Samsun Haber-Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Elaldı Mahallesi'nde yaşayan Şerife Karaca'nın elektriği ve suyu olmayan tek göz odada 10 yıldır yaşam mücadelesi verdiği yönündeki haberler üzerine Samsun Valisi Osman Kaymak'ın talimatı ile ziyaret gerçekleştirildi. 

Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz'ın yaptığı ziyarete ilişkin Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vezirköprü Kaymakamımız Kudret Kurnaz'ın Şerife Karaca isimli vatandaşımızla yaptığı görüşmede, geliniyle olan sorunlarından dolayı evin bodrum katında kaldığı, evin üst katında kendine ait olan bir odasının olduğu, evin tuvalet ve banyosunu ortak kullanmak istemediğinden ayrı bir tuvalet ve banyo istediği, bununla birlikte buzdolabı ve soba talebi olduğu tespit edilmiştir. Şerife Karaca'nın oğlu ve köy muhtarı ile yapılan görüşmede kendisine ait olan odasının yanına tuvalet ve banyo yapılacağı ve ev eşyasının alınacağı bildirilmiştir.

Ayrıca; Şerife Karaca'nın Vezirköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan, 2022 sayılı kanun kapsamında 65 yaş aylığı aldığı ve dönem dönem Vezirköprü Kaymakamlığı tarafından nakdi yardım yapılan bir vatandaşımız olduğu belirlenmiştir. Şerife Karaca'nın mağduriyetinin hızlı bir şekilde giderilmesi için yapılan çalışmaların takibi yapılarak, en kısa sürede sonuçlandırılacaktır."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yasar 2018-10-29 06:05:33

Oluna tebrik etnek lazim adam diye geziyor anayi bulamaz ana eşi bulur muhtarida tebrik ederim birkonuyu halletmesi medyaya düşürdü

Avatar
MUZAFFER KURT 2018-10-29 10:51:14

ALLAH RAZI OLSUN...

Avatar
ÇETİN 2018-10-30 08:26:47

İlçe belediye başkanı...kaymakamlar...10 yıldır neredeydiniz...utanın....uykunuz çok derinmiş........işiniz ne....yazıklar olsun...