banner388

Valilikten kaçak okul iddiaları ile ilgili açıklama

Samsun Valiliği, Samsun'da Iraklılara ait okul olduğu iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Valilikten kaçak okul iddiaları ile ilgili açıklama

Samsun Valiliği, Samsun'da Iraklılara ait okul olduğu iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

24 Aralık 2017 Pazar 14:12
Valilikten kaçak okul iddiaları ile ilgili açıklama

Samsun Haber - "Iraklı okulları" iddiaları konusunda Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Bir apartman dairesinde faaliyet gösterdiği ve herhangi bir tabelasının bulunmadığı belirlenen yer ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze herhangi bir başvuruda bulunulmadığı tespit edilmiştir" denildi.


Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimizde Iraklılar tarafından gayri resmi olarak açılan sözde okulla ilgili bazı medya kuruluşlarında çıkan haberler üzerine açıklama gereği duyulmuştur. Buna göre; bir apartman dairesinde faaliyet gösterdiği ve herhangi bir tabelasının bulunmadığı belirlenen yer ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze herhangi bir başvuruda bulunulmadığı tespit edilmiştir. Yapılan incelemede, bahsi geçen yer ile ilgili olduğu tespit edilen Amir Hasair HILIVİ isimli Irak vatandaşı, alınan ifadesinde, Iraklı çocukların Türkçe öğrenmelerine yardımcı olduklarını ve tercümanlık yaptıklarını belirtmiştir. Konuyla ilgili gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 25.12.2017 12:20
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2017-12-24 16:48:33

ya abi türkceyi neyapacaklar kovun şunları artııııııukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk