banner388

Valilik, OKA ve İŞKUR 'İstihdam' toplantısı yaptı

Samsun Valiliği, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ve İŞKUR İl Müdürlüğü'nün beraberliğinde 'İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı' yapıldı.

Valilik, OKA ve İŞKUR 'İstihdam' toplantısı yaptı

Samsun Valiliği, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ve İŞKUR İl Müdürlüğü'nün beraberliğinde 'İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı' yapıldı.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 21:07
Valilik, OKA ve İŞKUR 'İstihdam' toplantısı yaptı

Samsun Haber-Samsun Valiliği, OKA ve İŞKUR'un düzenlediği 'İl İstihdam Mesleki ve Eğitim Kurulu Toplantısı' OKA Topantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, istihdam ve işgücü konuları altında çalışmalar tartışıldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak toplantıda yaptığı konuşmada, "İlimizin istihdam sorunlarını görüşmek ve kararlar almak üzere ayda bir toplanıyoruz. Bu çerçevede bu gün Orta Karadeniz Kalkınma Ajansında toplanmış bulunmaktayız. Bundan sonra bu toplantıyı başka bir kurumda yapacağız gibi görünüyor. Ayrı ayrı bir kurumda yapmak toplantımıza renk katıyor. Ondokuz Mayıs Üniversitesinden Doç. Dr. Selahattin Kaynak hocamız istihdam sektörünün eylem planını anlatacaklar. Bu ilimizin 2018-2023 vizyonu çerçevesinde hedeflerini bize gösterecek. Bu çok ciddi bir çalışma. Hocamız bu konuda konuşma ve sunum yapacak. Ayrıca toplantımızda gündemimizdeki konular görüşülüp, konularla ilgili sunumlar yapılacaktır. Toplantımızın insanımıza, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Kaymak'ın konuşmasının ardından Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Sait Gül, İl İstihdam Politikası hakkında sunum yaparken İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Yetik ise Milli Eğitim Politikası ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çalışma ve önerilerinin bulunduğu bir sunum yaptı.

OKA Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Recep Yüksel, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Günay Erener, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ile İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyeleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okoca 2018-05-02 22:11:26

adı iş kurda, tek yapmadığı iş.. bence kapatılması gereken bir kurum.
vatandaşı iş sahibi yapmak zorunda olmayan yatişin olduğu bir kurum,
kapısından içeri girin kimsecikler yok, görende ülkede işsizlik çözüldü bi ben işsizim herhalde der :)