banner388

Vali Şahin, Samsunlu firmaları kutladı

Samsun Valisi İbrahim Şahin Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Samsunlu firmaları kutladı.

Vali Şahin, Samsunlu firmaları kutladı

Samsun Valisi İbrahim Şahin Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Samsunlu firmaları kutladı.

08 Haziran 2017 Perşembe 12:49
Vali Şahin, Samsunlu firmaları kutladı

Samsun haber - Geçtiğimiz gün  İstanbul Sanayi Odası tarafından Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu açıklandı. Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına ise Samsun'dan 5 firma girdi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin'de yazılı bir açıklama yaparak, Samsun'un gururu olan Yeşilyurt Demir Çelik Endüstrisi ve Liman İşletmeleri Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt, Özyılmaz Fındık Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Yılmaz, Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez ve Karaçuha Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaçuha'yı tebrik etti.


Valimiz Sayın İbrahim Şahin, "Ülkemizin ve Samsunumuzun gururu olan Samsun firmalarının İSO tarafından yapılan araştırmada Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasına girmiş olmasını memnuniyetle öğrendim. Tebrik eder, Sizi ve şahsınızda tüm emeği geçenleri yürekten kutlar, başarılarınızın devamını dilerim." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Küçükoğlu 2017-06-08 14:45:53

Bu firmalar Samsunlu istihdamını da fazlalaştırmalıdır