banner388

Vali Şahin'e Ürdün'den Ziyaret

Ürdün’ün Zarga Belediye Başkanı ile beraberinde olan heyet Samsun’un Valisi İbrahim Şahin’i ziyaret ettiler.

Vali Şahin'e Ürdün'den Ziyaret

Ürdün’ün Zarga Belediye Başkanı ile beraberinde olan heyet Samsun’un Valisi İbrahim Şahin’i ziyaret ettiler.

19 Ağustos 2016 Cuma 13:36
Vali Şahin'e Ürdün'den Ziyaret

Samsun’un Büyükşehir Belediyesi ve kardeş şehir protokolünü imzalamak için Samsun’a gelen Zarga Belediyesinin Başkanı Emad Mustafa Almomai ile beraberindeki toplam 20 kişilik bir heyet Samsun’un Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşma yapan Vali Şahin, “Şehrimize gelmenizin ve burayı görmeniz bizler için çok mutluluk verici oldu. Tanıdık olan yüzleri gördüğümüzde çok mutlu oldum. Bizler sizin şehrinize geldiğimiz zaman da bizlere çok güzel mesafirperverlik göstermiştiniz. Ürdün’de Türk, burada ise Ürdünlü öğrenciler bulunmakta. Değişim programı içinde Samsun’da 2 ay süre ile kalacaklar. Samsun toplam 1 milyon 270 bin nüfusu olan bir şehir. Bu nüfusun yarısı merkezde yaşamlarını sürdrüyorlar. Samsun Karadeniz’in en büyük şehri oldu. Samsun demiryolu, denizyolu, havayolu birde karayollarını bünyesinden bulundurmakta olan Türkiye’nin 4 şehri arasında olmaz özelliğini taşımakta. Bu sebeple şehrimizde olduğunuz süre boyunca yapacağınız güzel izlenimleri kendi şehrinizde de anlatacak olmanız bize büyük mutluluk veriyor ve buraya geldiğiniz için de şükran duyuyorum. Umut ediyorum ki şehrimizde çok güzel vakit geçirirsiniz” dedi.

Zarga Belediyesi Başkanı Emad Mustafa Almomai ise Samsun’da oldukları için çok mutlu olduklarını söyleyip, misafir perverliklerinden dolayı da bütün herkese teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı olarak hediyelerin verilmesi ile toplu fotoğraf çekimi yapılarak son buldu.



Son Güncelleme: 19.08.2016 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.