banner388

Vali Şahin'den Canlı Bomba Açıklaması

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA)'nın organize ettiği toplantıya katıldı.

Vali Şahin'den Canlı Bomba Açıklaması

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA)'nın organize ettiği toplantıya katıldı.

10 Şubat 2017 Cuma 18:30
Vali Şahin'den Canlı Bomba Açıklaması

Samsun Haber- Samsun Valisi İbrahim Şahin, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA)'nın organize ettiği toplantıya katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Samsun Valisi İbrahim Şahin, “İş sahibi insan ne terörist ne de canlı bomba olur” dedi. 

Samsun’da Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından “TR83 (Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat) Bölgesinde, Endüstriyel Tasarım Alanında Genç İsthidamın Arttırılması Projesi"nin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yüksek Düzeyli Kurslara İhtiyaç Duyuyoruz

Samsun Valisi İbrahim Şahin’in de katıldığı toplantıda, gençlere hangi alanlarda istihdam sağlanması gerektiği konusu tartışıldı. Proje hakkında bilgilendirme konuşması yapan OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen, “Projemizin temel amacı gençlerin istihdamını arttırmaktır. Endüstriyel tasarımda bu bölgede farkındalığın arttırılması için yapacağımız çalışmalar oldukça önemlidir. Özellikle gençlerimizi ekonominin içerisinde daha etkin çalıştırabilmek için bu tür yüksek düzeyli kurslara ihtiyaç duyuyoruz” diye konuştu. 

İş Sahibi İnsan Ne Terörist Ne de Canlı Bomba Olur!

İstihdam konusuna oldukça önemsediklerinin altını çizen Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Bir kişi fazla istihdam sağlayan vatandaşımızı gidip tebrik ediyorum. Her zaman söylediğim gibi iş sahibi olan bir insandan zarar gelmez. İş sahibi insan ne terörist ne de canlı bomba olur” ifadelerini kullandı.
Toplantı konuşmaların ardından soru-cevap şeklinde devam etti.

Son Güncelleme: 10.02.2017 18:32
Anahtar Kelimeler:
SamsunHaberCanlı BombaVali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 2017-02-11 12:56:29

Arkadaş bu ne biçim duyarsızlık bu kazıyı yapan kişinin elinde samgaz'ın haritası yokmuy du eğer bu işte ihmal var ise sorumlular hakkında gerekli soruşturmanın yapılması bu kadar milleti mağdur etmenin hakkı yoktur