banner388
banner390
banner410
banner408

Vali Şahin Acılı Babaya Sahip Çıktı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, cuma namazı sonrasına yanına gelen oğlu Şırnak'ta yaralanan acılı babaya sahip çıkarak, isteğini yerine getirdi.

banner269

Vali Şahin Acılı Babaya Sahip Çıktı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, cuma namazı sonrasına yanına gelen oğlu Şırnak'ta yaralanan acılı babaya sahip çıkarak, isteğini yerine getirdi.

03 Ekim 2016 Pazartesi 16:29
Vali Şahin Acılı Babaya Sahip Çıktı

Geçtiğimiz hafta pazartesi günü Şırnak-Van karayolu Şırnak Cezaevi yakınlarında, kentteki sokağa çıkma yasağı nedeniyle kurulan güvenlik noktasında teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı sonucu yaralanan Samsunlu jandarma er Murat Aytaç'ın babası cuma namazı çıkışında Samsun Valisi İbrahim Şahin'in yanına gelerek oğluyla ilgili yardım talebinde bulundu.

Yaralı oğlunu Samsun’a getirmek istediğini söyleyen baba Zühtü Aytaç'ın bu dileği üzerine Vali Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Hatice Öz’ü arayarak Gazi J.Er Murat Aytaç’ın Samsun’a getirilmesi için gerekli işlemlerin yapılması talimatını verdi. Bu  girişimler sonrasında Şırnak’tan özel ambulans helikopter ile alınan Gazi J.Er Murat Aytaç, Gaziantep’e, oradan da ambulans uçakla Ankara GATA’ya getirildi. GATA’da bir gece kalan Samsunlu gazi er,cumartesi günü ambulans uçakla Samsun’a getirildi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Servisi’nde özel odaya alınarak tedavisine devam edildi.

Oğlunun Samsun'a gelmesi sonrası baba Zühtü Aytaç, Vali Şahin’e şükranlarını sunarak ‘ Sayın Valimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca Ondokuz Mayıs Üniversite’sinde başta Sayın Rektör Prof.Dr. Sait Bilgiç olmak üzere evladımıza yakın ilgi gösteren herkese de teşekkür ediyoruz, Allah hepsinden razı olsun.’dedi.

Son Güncelleme: 03.10.2016 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.