banner388

Vali Kaymak üniversite öğrencilerini konuk etti

Samsun Valisi Osman Kaymak, 'Damla Projesi' kapsamında üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Vali Kaymak üniversite öğrencilerini konuk etti

Samsun Valisi Osman Kaymak, 'Damla Projesi' kapsamında üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

19 Ekim 2017 Perşembe 16:02
Vali Kaymak üniversite öğrencilerini konuk etti

Samsun Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, 'Damla Projesi' kapsamında üniversite öğrencilerini konuk etti. Kaymak, "Herkes ilk önce milleti kurtarmaya çalışır ama ilk önce kurtarma insanın kendisinden başlar" ifadelerini kullandı. Samsun'da 8 gün boyunca devam edecek olan 'Damla Projesi' kapsamında öğrenciler çeşitli etkinliklerde bulunacak.


Vali Osman Kaymak proje ile ilgili yaptığı konuşmada, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın böyle bir proje düzenlemesinden dolayı tebrik ediyorum. Üniversiteli gençlerimizin bu güzel projeye katılmaları gerçekten çok önemli ve çok güzel. Bu öğrenciler bu projeye katılarak, hem değişik yerler görmüş olacaklar, hem de bu proje kapsamında aile, kurum, yetimhane, huzurevi ve engelli dernekleri gibi çeşitli yerlere ziyaretler yaparak çeşitli etkinliklerde bulunacaklar. Bu proje kapsamında gittikleri şehrin kültürünü ve yöre halkını yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Öğrencilerimizin bu ve buna benzer sosyal etkinliklerde bulunması gerçekten çok önemli bir durum, kendilerini kutuluyorum. Böyle toplumsal konulara duyarlı olmalarından dolayı ayrıca öğrencilerimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. 



Vali Kaymak ayrıca, "Bol, bol kitap okuyarak dünyayı iyi yorumlamak, arkasından da hedefler doğrultusunda planlı çalışmak gerekir. Temel hedefler içerisinde iyi bir meslek edinmek çok önemlidir. İnsan dünyaya geliş gayesini çok iyi kurarsa hayatı da çok iyi yorumlamış olur. İyi bir insanı tüm insanlığı kurtaran adam, kötü bir insanı da bütün insanlığı berbat edecek şekilde düşünmemiz lazım. Onun için herkes ilk önce milleti kurtarmaya çalışır ama ilk önce kurtarma insanın kendisinden başlar. Siz anı çok iyi değerlendirirseniz, bilesiniz ki bütün anlar çok iyi olacaktır. İnşallah hepiniz hayattan nasihat alarak hedeflerine ulaşan, Allah’a iyi kul olan, ülkesine faydalı bir genç olarak ailesinin ve ülkesinin iftihar ettiği gençler olarak üniversiteyi bitirirsiniz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Sizlere tekrar hoş geldiniz diyerek, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.


Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz da yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.