banner388

Vali Kaymak'tan uyuşturucuya mücadele

Samsun Vali Osman Kaymak, Samsun Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen pikniğe katıldı. 

Vali Kaymak'tan uyuşturucuya mücadele

Samsun Vali Osman Kaymak, Samsun Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen pikniğe katıldı. 

03 Ağustos 2019 Cumartesi 19:35
Vali Kaymak'tan uyuşturucuya mücadele

Piknikte konuşan Kaymak, uyuşturucu sorununa değinerek uyuşturucuyla mücadelede herkese görev düştüğünü belirtti.

Samsun Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kavak Güven Park Tesislerinde bir piknik organizasyonu düzenledi. Organizasyona muhtarlar ve ailelerinin yanı sıra Samsun Valisi Osman Kaymak, Kavak Kaymakam Vekili İbrahim Engin Şenay ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da katıldı.

Piknik organizasyonuna katılan Kaymak, muhtarlarla Samsun’un sorunlarından bahsederek istişare yaptı. Samsun Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Öztürk yaptığı konuşmasında, “Bizim amacımız Samsun’un ilçelerini, turistik yerlerini gezip görmek ve tanıtmak istiyoruz. Bu program muhtarlarımızın bir araya gelerek kaynaşmaları amacıyla düzenlediğimiz bir piknik etkinliğimizdir. Sayın Valimizin katılımları bizlere büyük bir onur verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz” dedi.

DESTEK OLALIM

Piknikte konuşan Kaymak, giderek artan uyuşturucu sorununa değinerek, “Bu konuda muhtarlarımıza, okullarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, medyaya ve belediyelerimize büyük görev düşüyor. Üzerinize vazife olmayan işleri vazife edinin. Muhtarlar sorumluluk alanlarında insanlara şefkatle yaklaşarak, onların derdine çare bulmak için de ilgili kurumlarla görüşüp çare arayacak. Mutlaka herkesin bu konuda üzerine bir vazife edinmesi lazım. Mahallenizdeki her türlü olaydan ve sorundan kendinizi sorumlu hissedin. O anlamda sizlerin görevi çok önemlidir. Bu güzel ülkenin birliği ve dirliği içinde destek olalım diyor, hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.” İfadelerini kullandı.


SAMSUNLULAR KENDİ GÜZELLİKLERİNE SAHİP ÇIKACAKLAR


Konuşmasında Samsun’un güzelliklerinden bahseden Vali Osman Kaymak, “Bu güzellikleri ve özellikleri öncelikle Samsunluların tanıması gerekiyor. 24-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında Bafra’da Kapıkaya Fest Doğa Sporları Festivali'ni yaptık. Samsun’un nüfusu yaklaşık 1 milyon 300 bin ama Bafra’ya 75 bin insan geldi diye övünüyoruz. Aslında Samsunlular kendi güzelliklerine sahip çıkacaklar. Samsunlular kendi illerini tanıtır ve değer verirse komşu iller ve diğer illerde değer verir. Samsunluları ilçelerimizin güzellikleri paylaşmaya davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 2019-08-04 17:12:41

Yapsanız me olacak yakalanıyor salınıyor milleti uyutmayin neyin mücadelesi bu