banner388
banner390
banner410
banner408

Vali Kaymak'tan Samsunspor'a sitem

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'un 4-0 kaybettiği Eskişehirspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

banner269

Vali Kaymak'tan Samsunspor'a sitem

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'un 4-0 kaybettiği Eskişehirspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

03 Aralık 2017 Pazar 15:35
Vali Kaymak'tan Samsunspor'a sitem

Samsun Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, sportif ve mali açıdan kötü günler geçiren Samsunspor'un evinde Eskişehirspor'a 4-0 mağlup olduğu maç sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Vali Kaymak, "Eskişehirspor maçı bizi gerçekten kahretti. Amatör bir köy takımı olsa böyle oynayabilirdi" dedi.


Samsunspor'un 4-0 kaybettiği Eskişehir maçı sonrasında konuşan Vali Kaymak, kötü gidişatın giderilmesi gerektiğini ifade etti.


"AMATÖR KÖY TAKIMI OLSA BÖYLE OYNARDI"

Samsunspor’un amatör bir köy takımı gibi mücadele ettiğini vurgulayan Vali Osman Kaymak, “Samsunspor ilimizin ortak değeridir. İnsanları bir araya getiren önemli bir figürdür. Herkesin Samsunspor’a destek olması gerekiyor. Samsun’da kazanınca sevinen, kaybedince üzülen insan sayısı oldukça fazla. Ancak bir krizdir ve bunu bir türlü aşamıyoruz. Futbolla çok ilgili de değilim. Top da oynamadım. Ama ilin gerçeği olduğu için ilgilenmek istiyorum. Maalesef bu gayretin daha çok insanlarda da olması lazım. Eskişehirspor maçı bizi gerçekten kahretti. Amatör bir köy takımı olsa böyle oynayabilirdi. Eskişehirspor da mali sıkıntılar yaşıyordu. Bu hoş olmadı. Arkadaşlar bu durumu değerlendiriyor. Erkurt Bey’in durumunu bana sordular. Ben bu ilin valisiyim. Ben kulübe destek veriyorum, kulübün başkanı değilim. Bana kulübün istifasını filan sormayın. Kulüple ilgilendiğimiz için de onların hareketlerini takip ediyoruz” diye konuştu.


"BİZ MİLLETE MAKAM VERMİYORUZ, PARASI OLAN KONUŞSUN"

Başkanlık ve istifa konusuna da açıklamalarda bulunan Vali Kaymak, birçok kişinin isminin başkanlıkla anıldığını ancak mali krizin çözülmesi için ilk aşamada 5-6 milyon liralık bir paraya ihtiyaç olduğunu söyleyerek, "Kazım Yılmaz ile olan sorunlarda devreye girdik. Borcun bir kısmı ertelendi. 1 milyonun aktarılması konusunda bir şey yaşıyorlar karşılıklı, onu çözmeye çalışıyorum. Para olmayınca iş olmuyor. Erkurt Bey de çok üzgün durumda. O da, ‘Efendim birisi varsa geldin alsın’ diyor. Biz burada millete makam vermiyoruz yani. Parası olan konuşsun. Getir parayı, bu başkanlığı size verelim. Şu anda takımın bu durumdan çıkması için 5-6 milyona ihtiyacı var. Süper Lig hedefimiz vardı çok kötü gidiyoruz. 3-4 maç galip gelindiğinde üst sıraların yakalanacağı söylendi. Şu anda kaybedilmiş bir şey yok. Zaman hala var ama bir şey yapılması lazım. Samsun büyük bir şehir. Merkezde ve şehir dışında bu işi yapacak zenginlerimiz var. O anlamda birilerinin sahip çıkması lazım. Bizim de güvenebileceğimiz bir isim çıkarsa Erkurt Bey’in iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Kendisi iyi ve işine düşkün bir arkadaş ama sonuç kötü. Bazen de ‘Bu topu ben mi oynayacağım?’ diyorsunuz. Bu takım aslında bunları hak etmiyor. Takım daha iyi oynayabilir. Bir yerde bir şey var ama benim uzmanlık alanım değil. Erkurt’u değiştirince birden bire olmayacak mali sorunlar var. Hep birlikte buna yoğunlaşmamız lazım. Samsunspor Süper Lig’e çıktığında şehre gelecek insanlar, ilimize büyük bir enerji katacaktır. Bunu görmemiz lazım. Samsunspor ile ilgileniyoruz ama bir yol alamadığımızı da kabul etmek lazım" açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun 2017-12-04 12:00:50

Bafra'dan bin bir meşakkatler stada geliyoruz hüsrana uğramak için bizim emeğimizin yarısını topçular gösterse emin olun bu kadar gol yemezler .Bu kadar saygısız olunmaz ki ...Kendinize biraz saygı taraftardan vazgeçtik artık