banner388
banner390
banner410
banner408

Vali Kaymak'tan Kurban Bayramı mesajı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

banner269

Vali Kaymak'tan Kurban Bayramı mesajı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 09:48
Vali Kaymak'tan Kurban Bayramı mesajı

Samsun haber - İslam Alemi 21 Ağustos Salı günü Kurban bayramını idrak edecek. Samsun Valisi Osman Kaymak da Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.


Vali Kaymak yaptığı açıklamada şunları söyledi; 


"Sevinçlerin paylaşıldığı, toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak, mutluluğun ve huzurun artmasını, üzüntülerin azalmasını ve manevi değerlerin içtenlikle yaşanmasını sağlamaktadır.

Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği bayramlarımız, geçmişte olduğu gibi bugün de millet olarak bizler için özel bir yere sahiptir.

Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde gönül kapılarını birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız.

Başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit yakınlarını ve gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, huzurevlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeli, fakir ve muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, çalışmalarımızda bizlere katkı veren değerli basın mensuplarının ve tüm Samsunlu hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyor; barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.