banner388

Vali Kaymak'tan direkt uçuş açıklaması

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun ile Kuveyt arasında başlayacak olan direkt uçuşlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Vali Kaymak'tan direkt uçuş açıklaması

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun ile Kuveyt arasında başlayacak olan direkt uçuşlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

07 Mayıs 2018 Pazartesi 00:28
Vali Kaymak'tan direkt uçuş açıklaması

Samsun Haber-Samsun Valisi Osman Kaymak akşam yemeğinde Samsun ile Kuveyt arasında Temmuz ayı ile birlikte başlayacak olan direkt uçuşlar hakkında açıklamalarda bulundu. Vali Kaymak akşam yemeğinde Kuveytli turizm acentesi temsilcileriyle buluşurken kendisine Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Türk Hava Yolları Samsun Bölge Müdürü Deniz Öztırpan eşlik etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak konuşmasında, "Kuveyt’ten gelen değerli acente yetkilileri öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Samsun Valisi olarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. Samsun’un güzelliklerini bütün dünya ile paylaşmak istiyoruz. Samsun geçmişte Karadeniz Bölgesi'nde Türkiye’nin en önemli illerinden biri olarak Türkiye’nin kuzeye açılan kapısı ve ticaret merkeziydi.
 

Şimdi Samsun Karadeniz Bölgesinin amiral gemisi konumunda. Karadeniz Bölgesinin en önemli ve en büyük ili. Samsun kara, deniz, hava ve demiryolu olmak üzere dört ulaşım aksının üzerinde bulunuyor. Samsun ilimizin şu an turizm altyapısı son derece iyi. Samsun’da deniz turizmi, yayla turizmi ve kayak turizmi imkanı var. Ayvacık ve Vezirköprü ilçelerimizde kanyonumuz var. Bafra Kızılırmak Kuş Cennetimiz ve Ladik Kayak Merkezimiz var.  Otellerimiz son derece konforlu ve iyi. Bu güzellikleri Ortadoğulu misafirlerimizle ve Müslüman kardeşlerimizle paylaşmak istiyoruz. Biz her şeyden önce Müslüman kardeşleriz, din kardeşiyiz. O yüzden sizlerin burada tatil yapmanız bizler için çok daha anlamlı. İnanç birliğimiz var, çünkü biz bir birimizi anlıyoruz.
 

Samsun insanı yapı olarak, çok sevecen ve çok misafirperverdir. İlimizde geçtiğimiz aylarda İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları düzenlendi. İlimize dünyanın her yerinde birçok sporcu geldi. İlimizde hiç bir sorun olmadan bu olimpiyatı en güzel şekilde atlattık. Samsun Türkiye’nin en huzurlu illerinden birisi. Çok huzurlu bir şekilde eşinizle birlikte geçenin geç saatlerinde dolaşabilirsiniz. Biz Samsun’un turizm potansiyelini en iyi şekilde kullanmak için Samsun’u yoğun bir şekilde tanıtma faaliyetlerine başladık. Bu çerçevede sizlerin ilimize gelmesini çok anlamlı buluyoruz. Turizm değerimiz Kuş Cennetini gezip görmenizi arzu ediyoruz. 
 

Samsun’un bu turizm potansiyelinin gelişmesi açısından Orta Doğu'dan direk uçak seferlerinin olmaması büyük bir eksiklik idi. Şimdi bu Kuveyt’ten başlayacak direk uçak seferleri çok önemli ve bunu çok önemsiyoruz. Ayrıca bu seferlerin Cidde’den, Dubai’den ve Riyad’dan yapılması için Sayın Sağlık Bakanımızla bu konuda yoğun çalışmalarımız var. Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan’ın sizlere selamlarını iletmek istiyorum. Sağlık Bakanımız Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve ilgililer ile görüşerek bu seferlerin artırılmasını istiyor. İnşallah hep beraber bu karşılıklı geliş gidişleri artırarak devam ettirmek istiyoruz" sözcüklerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 07.05.2018 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.