banner388

Vali Kaymak'tan Çarşamba'ya çıkartma

Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba Kaymaklığı ve Çarşamba Belediyesini ziyaret etti.

Vali Kaymak'tan Çarşamba'ya çıkartma

Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba Kaymaklığı ve Çarşamba Belediyesini ziyaret etti.

08 Ağustos 2017 Salı 21:22
Vali Kaymak'tan Çarşamba'ya çıkartma

Çarşamba programında ilk ziyaretini Kaymakamlığa gerçekleştiren Vali Osman Kaymak "İlk Çarşamba'yı ziyaret etmek istedik. Bu bölgeyi daha iyi tanıyacak ve projelere destek olup yeni çalışmalar yapacağız" dedi.

Vali Osman Kaymak, Kaymakamlık ziyaretinden sonra, Çarşamba belediyesine ziyarette bulundu. Vali Kaymak ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Dündar, Vali Kaymak’a Çarşamba’nın tarihi dokusuna uygun olarak yapılan projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Çarşamba Belediyesi tarafından yapılan cephe iyileştirme, asfalt yenileme, beton yol çalışmaları, kentsel dönüşüm projeleri, engelsiz yaşam merkezi, huzur evi gibi sosyal belediyecilik faaliyetleri hakkında kısa bir sunum da gerçekleştirildi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Vali Osman Kaymak’a bir tablo ve Çarşamba kitabı takdim etti. Daha sonra Vali Osman Kaymak ve beraberindeki heyet Çarşamba’da geçtiğimiz ay yaşanan sel felaketinde zarar gören mahallerde incelemeler yaparak, mahalle sakinleri ile sohbet etti. DSİ tarafından yapılan çalışmaların tüm hızıyla devam edeceği belirtildi.

19 Mayıs Üniversitesi Mustafa Güneşdoğdu Kampüsü’nü de ziyaret eden Vali Osman Kaymak, Çarşamba Belediyesi tarafından üniversite kampüsü ile ilgili yapılan yatırımlar hakkında Başkan Dündar’dan bilgi aldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın Çarşamba’ya yaptığı ziyarete, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney birlikte birçok bürokrat ve siyasi de eşlik etti.

Son Güncelleme: 08.08.2017 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.