banner388

Vali Kaymak: Samsun halkına hizmet etmekten onur duyuyoruz

Samsun Valisi Osman Kaymak, bürokratlara yaptığı konuşmada, "Samsun halkına hizmet etmekten onur duyuyoruz" dedi.

Vali Kaymak: Samsun halkına hizmet etmekten onur duyuyoruz

Samsun Valisi Osman Kaymak, bürokratlara yaptığı konuşmada, "Samsun halkına hizmet etmekten onur duyuyoruz" dedi.

30 Aralık 2017 Cumartesi 09:47
Vali Kaymak: Samsun halkına hizmet etmekten onur duyuyoruz

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan Tanışma ve Kaynaşma programına katılan Samsun Valisi Osman Kaymak, önemli açıklamalarda bulundu.

"GÖREV YAPTIĞIMIZ YER MEMLEKETİMİZDİR"

Samsun'da ilk defa düzenlenen ve tüm bürokratların katıldığı gecede Vali Kaymak, "Büyükşehir  Belediye Başkanımızla beraber düzenlemiş olduğumuz tanışma ve dayanışma yemeğine hoşgeldiniz. Bu yemeği düzenlerken amacımız kamu kurumu temsilcileri ile bir araya gelmek, tanışmak ve bu beraberlik ruhunu oluşturabilmek. Bunun için bu akşam bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu yüzden hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Görev yaptığımız yerler bizim memleketimiz. Yani nerede görev yapıyorsak orayı bir memleket olarak kabul etmeliyiz. Bulunduğumuz yere en iyi şekilde hizmet etmeliyiz. Tabii bunu yaparken ister istemez idareciler olarak ailemizden çok mesai arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz. Bunun için görev yaptığımız yerlerden ayrılırken geride güzel dostluklar, güzel izler ve anılar bırakmalıyız" dedi.

"SAMSUN ORTAK PAYDAMIZ"

Samsun'un görev yapmak için çok güzel bir şehir olduğunu belirten Vali Kaymak, "Çok saygıdeğer insanların yaşadığı bir şehir. Biz de bu şehrin halkına verdiğimiz bu hizmetten onur ve gurur duyuyoruz. Görevimizi yaparken de, öncelikle işimizi ve milletimizi ön plana alarak yapıyoruz. Tabi bu bütün kurumlarımız için geçerli olmalıdır. Kurumlar arası ilişkilerimizde saygı sınırlarını aşmadan, mevzuatlar çerçevesinde, işlerin çözümüne nezaketle yaklaşmamız gerekiyor. Çünkü Samsun bizim için ortak bir payda. Bu yüzden hizmetimiz esnasında en verimli şekilde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. İnşallah temenni ediyorum ki buradaki hizmetlerimiz esnasında ve buradan ayrılırken ardımızda kalıcı dostluklar bırakalım" diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.12.2017 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih 2017-12-30 13:51:40

Sayin valim samsun atakum karakavuk köyünde orman muhafaza memurlari muhtarla beraber halka resmen zulmediyor. Eski kuru ağaçlarin resmini çekip yeni kesmisin diyip soğukda biz halka zulmedim haraç rüşvet topluyorlar. Atakum karakavuk köyünden bizler agaci korur sadece kuru yikikmişlari isinmak amaçli kullaniriz. Ama bu ormancilar a rüşvetden haraçdan biktik. Biz her seçimde ak partiye oy verdik. Bu ormancilari lütven araştirin en azindan amaçlari ne