banner388

Vali Kaymak, öğrencilerle kitap okudu

Samsun Valisi Osman Kaymak, üniversite öğrencileriyle birlikte kitap okudu.

Vali Kaymak, öğrencilerle kitap okudu

Samsun Valisi Osman Kaymak, üniversite öğrencileriyle birlikte kitap okudu.

13 Şubat 2018 Salı 10:21
Vali Kaymak, öğrencilerle kitap okudu

Samsun haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Samsun Valiliği tarafından başlatılan “Samsun için okuma vakti” projesine destek olmak için kampüste yer alan Yaşam Merkezi'nde etkinlik düzenledi.

Etkinliğe katılan Samsun Valisi Osman Kaymak ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Sait Bilgiç, öğrencilerle sohbet etti. Vali Kaymak, saat 20.00'ı gösterdiğinde ise öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Öğrenciler tarafından düzenlenen etkinliğe yoğun katılım sağlandı. Vali Kaymak ile öğrencilerin sohbet keyifli dakikaların yaşanmasına neden oldu.


SAMSUN İÇİN OKUMA VAKTİ

Samsun Valiliği öncülüğünde başlatılan Samsun için okuma vakti projesi kapsamında öğrenciler ve velilerine okuma alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor. Samsun için okuma vakti etkinliğinde her akşam saat 20.00'da öğrencilerin velileriyle birlikte televizyonlarını kapatarak kitap okumaları isteniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-02-13 10:55:42

Okumak yetmez. Okuduğunu yorumlayabilmeyi de mutlaka öğrenmek gerek. Okumuş bir sürü cani, vicdansız, sersesi, harami, katil var. O yüzden mutlaka eğitim, eğitim, eğitim. İkisi farklı şeyler.

Avatar
Hasan 2018-02-13 12:13:05

Okuyormuş gibi çek panpa! işte durum bu her akşam okuyormuş gibi yapan bir sürü şakşakçı görüyoruz sosyal medyada.