banner388
banner390
banner410
banner408

Vali Kaymak: İnşaat sektörü önemli bir alandır

TÜYAP 4. İnşaat Fuarına katılan Samsun Valisi Osman Kaymak “İnşaatta işler iyi gidiyorsa da ülkede işler iyi gidiyor demektir. O yüzden inşaat sektörü çok önemli bir alandır” dedi.

banner269

Vali Kaymak: İnşaat sektörü önemli bir alandır

TÜYAP 4. İnşaat Fuarına katılan Samsun Valisi Osman Kaymak “İnşaatta işler iyi gidiyorsa da ülkede işler iyi gidiyor demektir. O yüzden inşaat sektörü çok önemli bir alandır” dedi.

23 Mart 2018 Cuma 11:08

Samsun haber - TÜYAP tarafından bu sene 4.’sü düzenlenen İnşaat Fuarına katılan Samsun Valisi Osman Kaymak, firmalara önemli önerilerde bulundu.

Katılan firmalara önerilerinin uluslararası bağlantılar kurmaları olduğunu söyleyen Kaymak, “İnşaat ülkelerin kalkınmasında çok önemli bir alandır. Bir ülkede ekonomi, istihdam durduğunda inşaat sektörü hep öne çıkar. İnşaatta işler iyi gidiyorsa da ülkede işler iyi gidiyor demektir. O yüzden inşaat sektörü çok önemli bir alandır. İnşaat sektörü çok güçlü ve ciddi derecede önemli firmalarımız var. Bu fuarın Samsun ve ülkemiz açısından kendini tanıtma ve yeni bağlantılar kurmasına vesile olacak. Biz katılan firmalara çok teşekkür ediyoruz. Hatta arkadaşlarımıza önerimiz özellikle uluslararası bağlantılar yapmalarıdır. Çünkü Türkiye dünyada da inşaat sektöründen çok ciddi kendinden söz ettiren bir ülkedir. Bizim çok ciddi firmalarımız büyük projeler yaparak bahsettirdiler. Biz bugün fuarda da firmaların gelişimini gözlemlemiş olduk. Gerçekten çok ciddi yeni gelişmeler var. Bu yönüyle biz bütün inşaat sektörü ile ilgilenen mimar, mühendis, inşaatçı, usta, müteahhit herkesi fuara davet ediyoruz. Lütfen gelin Fuardaki yeni gelişmeleri görün ve böylece kendinizi geliştirin. Böylece ülkemiz daha da gelişen güçlü Türkiye ve güçlü Samsun olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.

İnşaat Fuarına katılan firma sahiplerinin fuar hakkındaki yorumları ise şu şekilde:

“Bu sene inşaat fuarında yelpaze çok geniş ve daha önceki firmalara göre çok firma katıldı. Fuarın ilk günü de çok güzel başladık. İlk gün olmasına rağmen güzel geçti. Fuar sayesinde bilinirlik ve marka imajı, prestij seviyeleri yükseliyor. İnsanlar gördüklerine aşina oluyor. Reklam vermek isteyen veya inşaatla alakalı bir şey edinmek isteyenler firmalardan yararlanabilirler. Geçen seneye göre rekabet arttı ve Pazar ciddi anlamda daraldı. Bir işi çok iyi bilen, ne aradığını bilen bir müşteri kitlesi var. Bölgedeki kontrol teşkilatları veya müteahhitler direkt ürü almaya veya tanıtımını yaptırmaya gelen arkadaşlarımız var. Bir de parası olup yatırım yapıp, imalat yaptıracak ama ne yapacağını bilmeyen insanlar var. İki müşteri arasında hizmet vermeye çalışıyoruz.”

İnşaat Fuarına katılan firmalar genel olarak bir önceki sene fuara katıldığını ve seneye de katılacaklarını söylediler. İlk defa katılan firmalar ise memnun kaldıklarını ve seneye de katılmak istediklerini söylediler.

Haber: Müberra Taşçı
Kamera: Furkan Koç

 

Son Güncelleme: 23.03.2018 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serhat 2018-03-23 14:48:04

BETON EKONOMİSİ DEMEK