banner388
banner390
banner410
banner408

Vali Kaymak, Gaziler Gününü kutladı

Samsun Valisi Osman Kaymak, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

banner269

Vali Kaymak, Gaziler Gününü kutladı

Samsun Valisi Osman Kaymak, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

18 Eylül 2018 Salı 10:40
Vali Kaymak, Gaziler Gününü kutladı

Samsun haber - 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle, Samsun Valisi Osman Kaymak kutlama mesajı yayınladı.

Milletin özgürlüğü için canlarını seve seve ortaya koyan kahramanlarla ne kadar övünsek azdır diyen Vali Kaymak, "Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan Gazilerimizin '19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan bu vatan, bizlere şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Milletimizin özgürlüğü için canlarını seve seve ortaya koyan bu kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır. Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Gazilerimiz vefanın, sadakatin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun simge ve zirve isimleridir" dedi.

Vali Kaymak açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

"Şehit ve Gazilerimizin ortaya koydukları bu azim ve kararlılıkla ulusal varlığımız elde edilmiş, bugünlere kadar ulaşılmıştır. Bugün de, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları sayesinde huzur içinde yaşıyor, geleceğe güvenle bakıyoruz. 

Bu topraklar şanlı tarihimiz boyunca nice kahramanları bağrında taşımıştır. Toprağı vatan yapan bu kahramanların evlatları olan 15 Temmuz şehitlerimiz ve gazilerimiz de bu topraklar üzerinde gözü olanların son ümidini yok etmiştir.

Vatan için canlarını ortaya koyan gazilerimizin yaşamlarını değerli kişiliklerine yaraşır imkânlar altında sürdürmelerini sağlamak, ihtiyaçlarını karşılamak toplumsal sorumluluğumuzdur.

Bu duygularla 'Gaziler Günü'nü kutluyor, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.