banner388

Vali Kaymak denetimde

Samsun Valisi Osman Kaymak sokağa çıkma yasağının ilk gününde denetimler yaptı.

Vali Kaymak denetimde

Samsun Valisi Osman Kaymak sokağa çıkma yasağının ilk gününde denetimler yaptı.

11 Nisan 2020 Cumartesi 16:52
Vali Kaymak denetimde

31 şehri kapsayan yasak kapsamında istisna tutulan iş yerlerini ziyaret eden Vali Kaymak, eczane ve fırın esnafı ile sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi. Ardından ilin giriş, çıkış ve uygulama noktalarında denetimlerde bulundu.
 

Vali Kaymak iki günlük sokağa çıkma yasağıyla ilgili alınan tedbirler kapsamında Samsun'un giriş, çıkış ve uygulama noktalarında denetimlerde bulunarak, görev yapan ekiplere işlerinde kolaylıklar diledi.

Kaymak, "Koronavirüsle mücadelede kısa zamanda sonuç almak istiyorsak, vatandaşlarımızın alınan tedbirlere harfiyen uyması gerekiyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
miço 2020-04-11 20:36:27

DEVLET MİLLET ŞU ZOR GÜNLERİ AZ HASARLA ATLATALIM DIYE UĞRAŞIYOR.AKILLILAR YASAK DEDIKÇE MOTORUNA ATLAYAN TAKSISINE BINEN YURUYUŞ YAPAN RUH SINIR HASTANESININ ALT BULVARINDA ÇİRİT ATIYOR.BU NE İŞTİR BÖYLE GIDERSE BU İLLETTEN ZOR KURTULURUZ

Avatar
Bafra 2020-04-11 20:48:30

Valimize selamlar çoğu valide kaymakamda olan ego onda yok