banner388

Vali Kaymak: Boş yatırımlar yapılmamalı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'un tasarruf içerisinde bulunması gerektiğine değinerek, "Gerçekten ihtiyaç olmayan yatırımlardan kaçınmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Vali Kaymak: Boş yatırımlar yapılmamalı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun'un tasarruf içerisinde bulunması gerektiğine değinerek, "Gerçekten ihtiyaç olmayan yatırımlardan kaçınmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

02 Ekim 2018 Salı 17:49
Vali Kaymak: Boş yatırımlar yapılmamalı

Samsun Haber-SASKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı düzenlendi. Programda konuşan Samsun Valisi Osman Kaymak, tasarruf yapılarak boş projelerden kaçınılması gerektiğini söyledi.

Vali Kaymak konuşmasında, "“Malum tasarruf tedbirleri gereğince yatırımlarda kısıtlanmaya gideceğini hepiniz duymuşsunuzdur. Özellikle başlamış işlerin bitirilmesi önceliği var. Bizim en son sayın milletvekillerimizle Ankara’da bakanlarımızla yaptığımız görüşmelerde bazı mesajlar verildi. Sayın Cumhurbaşkanımız özellikle eğitimde ve sağlıkta tasarruf olmayacağını söyledi. Sağlık, eğitim ve güvenlik alanlarında kısıtlama olmayacak. Ancak diğer kurumlarda mümkün olduğu kadar, özellikle başlamamış işler daha dikkatle seçilecek. Ona göre de özellikle tasarrufa riayet etmemiz isteniyor. Gerçekten ihtiyaç olmayan yatırımların önerilmemesi gerekmektedir" sözcüklerini kullandı.

25 yıl kaymakamlık 4 yıl valilik görevini üstlendiğini dile getiren Vali Kaymak, "Bazen her tarafı bina yapıyoruz ve bunu kalkınma sanıyoruz. O nedenle hizmete etkin rolü olmayacak bina yapımlarından kaçınmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Bu önemli konuya değindikten sonra bugünkü yapacağımız İl Koordinasyon Kurulu Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye belirtti.

Vali Kaymak'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı şekilde sürdü.

Toplantıya, Samsun Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Mevlüt Özen, bazı belediye başkanları ve ilçe kaymakamları katıldı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNLU 2018-10-03 00:01:14

SAMSUN ÇOK GEREKSİZ KAMU KAYNAĞI HARCANDI.. TEKKEKÖYDE YAKINLARINDA YAPILACAKTI LİMAN MİLYAR HARCANDI ..NE OLDU.. KAMU BİNASI YENİLEMEK SAMSUNA BİR ŞEY VERMİYOR... SAMSUN ACİLEN İMALAT ,ÜRETİM BİLİNCİNE DÖNECEK YATIRIMLAR ŞART.. SAMSUN EKONOMİSİ SANAL GEÇİCİ UYGULAMALARDAN BIKTI.. ATIK DURUMDAKİ SANAYİLERİMİZ EKONOMİYE KAZANDIRILMALI...SAYIN VALİMİZDE VE SAMSUN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN BU YÖNDE KAFA KAFA VERMELİ..İŞİ AŞA OLAN SAMSUN HEDEF OLMALI.. SAMSUN YALANCI SİYASETÇİLER BİKTI

Avatar
Serhat 2018-10-03 10:39:55

Sn. Valim elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin bunu size twitter üzerindende yazdım, samsunda golf sahası yapıldı yıllık katılım kişi sayısını yada getirisi ne kadardır.? Yani yapılan bowling tesisine bakın gelen kişi ve devlete katkısını anlarsınız sanırım

Avatar
Ali Balbal 2018-10-02 21:56:25

sayin valim Samsun sehir hastanesiyle Samsun Ankara yht projesinde durum nedir.Bunu bir aciklasaniz lutfen.

Avatar
Orhan ölmez 2018-10-03 13:11:25

Ne oldu para mı bitti